Aarhus - Jul i Den Gamle By

Gør julen lidt mere hyggelig og oplev højtiden som børn og voksne danskere har fejret den i århundrede. Den Gamle By i Århus er en seværdighed i verdensklasse og et levende museum, hvor man kan træde ind i Danmarkshistorien tilbage til 1625 og op til nutiden. I december måned er der traditionelle juleudstillinger, butikker, markedsboder og arrangementer. Se også det lidt nyere afsnit i Den Gamle By, hvor alt er fra 1974. Julen i Den gamle By er for hele familien, store som små.  

Afgange

Afrejse: 
02/12/2021
Hjemkomst: 
02/12/2021
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
598
Bestil
Afrejse: 
08/12/2021
Hjemkomst: 
08/12/2021
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
598
Bestil

PROGRAM:

Vi kører fra Thisted kl. 9.00 og har opsamling undervejs til Århus. Vi kører til Den Gamle By, hvor vi går ind i byen (entre incl. i prisen) og starter med Den Gamle Bys juleplatte i en af de hyggelige bygninger.

Herefter er der nogle timer til rådighed til at gå rundt i byen, hvor man kan se alle bygningerne, butikkerne og nyde stemningen. Vi mødes igen kl. 15.45 ved bussen. Her får vi en kop kaffe med et stykke kage og starter hjemturen.

 - ingen -

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy

Prisen inkluderer:

  • Entre til Den Gamle By 
  • 1 x frokost
  • Kaffe med kage på hjemturen
  • Buskørsel til Aarhus t/r

Børn og unge under 18 år: 398,-

Anmeldelser af Aarhus - Den Gamle By

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

598
Danmark

København - Juletur

Busrejse
1.398
Tyskland

Lübeck - Juletur

Busrejse
1.998
Tyskland

Hamburg - Juletur

Busrejse