ABBA - The Show i Aalborg

Nu kan alle ABBA-fans sætte et stort kryds i kalenderen, når det svenske Waterloo-Band gæster Danmark og giver et brag af en koncert. The Show præsenterer en lang række af ABBA's allerstørste hits, som vi kender bedst - f.eks Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money.

 

Afgange

Afrejse: 
30/10/2021
Hjemkomst: 
30/10/2021
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
998
Bestil

PROGRAM:

Efter endt opsamling går turen mod Aalborg Kongres og Kulturcenter. Her starter vi aftenen med at nyde en dejlig 2-retters middag i Papegøjehaven. Efter middagen venter der er en fantastisk aften med et show i absolut særklasse ledsaget af ABBA's allerstørste hits.

 

The Show - A Tribute to ABBA:
ABBA selv stoppede i 1982, men musikken bæres videre af THE SHOW - A Tribute to ABBA, som ifølge den Officielle ABBA fanklub er det bedste ABBA-hyldestshow i verden. Showet blev skabt i 2001 og har siden haft næsten 20 års imponerende succes i hele verden. De to kvindelige svenske forsangere ikke bare ligner, men også synger så meget som Agnetha & Anni-Frid, at selv de mest kritiske fans må overgive sig.

 

- INGEN - 

Opsamling

Thisted - Nykøbing - Skive

Prisen inkluderer:

  • 2-retters middag inkl. 1 øl eller vand i Papegøjehaven
  • 1 x billet til ABBA the Show (kat. B-billet, gulvet)
  • 4-stjernet bus

 

Showet starter kl. 20.00

Anmeldelser af ABBA - The Show

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

1.998
Danmark

København - Cirkusrevy

Busrejse
3.998
Holland

André Rieu - Open Air

Busrejse
1.098
Danmark

Hansi Hinterseer i Aalborg

Busrejse