Julekoncert med André Rieu i Maastricht, Holland

Nu har du chancen for en helt unik oplevelse, når verdens mest succesfulde violinist giver julekoncert i sin fødeby Maastricht. Hvis du ikke allerede er i julestemning, så det helt umulig ikke at blive det, når du træder ind i et storslået julelandskab med sne, skøjtebaner, flot belysning og paladsdekoration med røde tæpper og flere hundrede smukke lysekroner. Man kan se frem til at høre mange af de velkendte julesange som fx "Jingle Bells, Ave Maria, Oh Holy Night, Hallelujah, Sleigh Ride" og mange andre klassiske numre.

Når Rieu går på scenen er det med spændende overraskelser, god humor og verdensklasse solister. Andre's karisma og passion gør, at hans shows altid er en unik oplevelse. Har du ikke oplevet ham endnu, har du chancen her. På denne tur oplever vi også Maastricht by og de tyske byer Aachen og Köln, som har en masse at byde på i forhold til kulturelle seværdigheder, spændende historie og hyggelige julemarkeder.

 

Afgange

Afrejse: 
18/12/2020
Hjemkomst: 
21/12/2020
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.898
Bestil

Highlights

 • Julekoncert koncert med Andre Rieu
 • Dagstur til Köln
 • Byrundtur i Maastricht
 • Julemarkeder
 • Oplev den historiske by Aachen

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til overnatningshotellet i Tyskland, hvor vi får aftensmad ved ankomsten.

2. dag: Aachen - Maastricht - Koncert. Efter morgenmad på hotellet fortsætter vi videre til Aachen. Her får vi en lille byrundtur, og der vil efterfølgende være tid på egen hånd, hvor man bl.a. kan gå ud og finde frokost på en af de hyggelige cafeer/restauranter, som man finder i byen. Først på eftermiddagen tjekker vi ind på hotellet, og der vil være lidt tid, hvor man lige kan nå at få benene op eller skifte tøj, inden vi mødes ved bussen for at køre til Maastricht. Ved ankomst til Maastricht tager vi en lille byrundtur. Maastricht er delt i to bydele med floden Maas løbende imellem. Vi ser den smukke gamle bydel med spændende bygninger og historie, som går helt tilbage til romertiden. Efter byrundturen kører vi til MECC kongrescentret. Vi er her i god tid til, at man kan købe mad og drikke samt nyde det flotte julemarked inden koncerten. Efter koncerten kører vi tilbage til hotellet i Aachen.

3. dag: Köln. I dag tager vi på en dagstur til den smukke by Köln. Vi ser byen både fra bussen og til fods. Vi skal bl.a se UNESCO's fredede domkirke - Kölner Dom, som er en af Tysklands mest besøgte turistattraktioner (entre ca. 5 euro), og naturligvis også Kölns hyggelige julemarked. Der vil også være tid til, at man på egen hånd kan gå på opdagelse i byen. Man kan besøge nogle af byens spændende museer. Der findes ikke mindre end 40 af slagsen. Man kan tage på shopping eller gå en tur langs Rhinen - og så kan det varmt anbefales at besøge et af byens mange mikro-bryggerier. Köln har en stor øl-tradition, og de lokale er meget stolte af det lokale øl, som kaldes Kölsch. Mange af mikro-bryggerierne har også deres egen restaurant, hvor der serveres et solidt tysk måltid. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet i Aachen, hvor der vil være lidt tid til afslapning, inden vi mødes i hotellets restaurant til middag.

4. dag: Hjemrejse. Efter en tidlig morgenmad forlader vi hotellet, og starter hjemrejsen. Med passende pauser kører vi til vores hjembyer. Forventet hjemkomst sidst på aftenen.

 

Hotel Buschhausen ***

Hyggeligt 3-stjernet hotel beliggende tæt på centrum i byen Aachen (ca. 35 km fra Maastricht). Hotellet har en have med terrasse, og på hotellets øverste etage er der swimmingpool og sauna. Værelserne er alle med eget bad og toilet, hårtørrer og TV.

Hotel Buschhausen ***
Adenauerallee 215
52066 Aachen
Tlf: +49 241 60080

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning
 • 3 x morgenmad
 • 2 x aftensmad
 • Billet til Andre Rieu (Tribune, Rang 1)
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 500,-

Anmeldelser af André Rieu - Julekoncert

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.998
Holland

André Rieu - Open Air Koncert

Busrejse
1.098
Danmark

Hansi Hinterseer i Aalborg

Busrejse
2.698
Tyskland

Wismar - Hyggetur

Busrejse