Barlinek - Vintertur

En hyggelig december tur til Polen, hvor vi bor i Barlinek som er en polsk provinsby med ca. 15.000 indbyggere. Byen er beliggende mellem Stettin og Gorzow og hotellet ligger ved en naturskøn sø, som er omkranset af skov. I december er byens torv julepyntet og cafeerne lokker med hygge og varme drikke. Her er også mulighed for en frisk gåtur langs søens bred.

Hotel Alma & Spa har en stor wellness/spa afdeling, hvor der er mulighed for næsten alle former for behandlinger til absolut konkurrencedygtige priser. 

Highlights

 • Byrundtur i Barlinek
 • Sejltur på Søen, hvis vejret tillader det
 • Udflugt til Stettin
 • Besøg på bryggeri med smagsprøver
 • Tur til Gorzow
 • Hotel med wellness / spa / pool
 • All-inclusive bar kl. 19.00-23.00

 

PROGRAM:

Udrejse: Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til hotellet i Barlinek. Efter ankomsten bliver vi indkvarteret og får aftensmad. Der er fri drikkevarer på hotellet til middagen og indtil kl. 23 alle aftener.

Barlinek - Sejltur: Formiddagen bruger vi på en spændende byrundtur til fods i Barlinek. I december er der julepyntet på byens torv. Vi ser byens seværdigheder og der er flere indkøbsmuligheder. Efter byrundturen er det muligt at tage med på en sejltur på søen, hvis vejret tillader det (pris ca. 25,-  zloty). I dag får vi frokost på hotellet og om eftermiddagen kan man evt. bestille en wellnessbehandling på hotellet, gå en tur ved søen eller bare nyde byen.

Stettin: Vi kører gennem det polske landskab til den store havneby Stettin. Byen er anlagt med store rundkørsler, brede boulevarder og pompøse bygninger med Paris som forbillede. Stettin blev under Anden Verdenskrig udsat for omfattende ødelæggelser, og de seneste år har man brugt og bruger stadig mange ressourcer på at restaurere de mange gamle bygningsværker, så byen i dag fremstår spændende og indbydende. Hvis tiden tillader det, vil være en kort pause ved et marked i Stettin, hvor det er muligt at gøre en god julehandel.  

Ølsmagning og frokost: Efter morgenmaden kører vi ud til byen Witnica ca. 50 km fra Barlinek. Her skal vi besøge et lokalt bryggeri og have smagsprøver. Der er mulighed for at købe af bryggeriets produkter. Der er arrangeret frokost i bryggeriets restaurant.

Gorzow: Byen Gorzow ligger ned til floden Warta - ca. 35 km fra Barlinek. Byen har 130.000 indbyggere og er en handelsby med mange butikker og spisesteder samt et lille tøjmarked. Der bliver tid på egen hånd til at gå en tur i byen, langs floden, se kirken, nyde julestemningen eller gøre en julehandel på markedet.

Hjemrejse: Vi siger farvel til Barlinek og kører mod Tyskland med passende pauser undervejs bl.a. ved den dansk/tyske grænse. Vi regner med at være hjemme hen på aftenen.

Wellness/Spa: Hotellet har en stor afdeling med wellness og spa, hvor der tilbydes næste alle former for behandlinger til meget konkurrencedygtige priser. Ønsker du at benytte dig af de disse tilbud anbefaler vi, at det bestilles inden afrejsen. Vi er gerne behjælpelige hermed. Der betales direkte på hotellet. Se mulighederne på hotellets hjemmeside - som også findes på dansk: www.hotelalma.pl.

Derudover er der pool, sauna, fitnessrum og badekåber til rådighed på hotellet. 

 

Hotel Alma & Spa ***

3-stjernet hotel beliggende ved den smukke Barlinek sø, ca. 15 minutters gang fra det centrale Barlinek. Hotellet har indendørs pool, wellness/spa område, sauna, fitness lokale og der tilbydes næsten alle former for wellness og spa behandlinger til absolut konkurrencedygtige priser. Der er elevator og WiFi på hotellet. Værelserne er alle med bad og toilet, TV og telefon.

Hotel Alma & Spa***
Ul. Strzelecka 6a
74-320 Barlinek
Tlf: +48 95 746 35 53

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 4 x overnatning
 • 4 x morgenbuffet
 • 4 x aftensmad
 • 4 x all-inclusive bar kl. 19.00-23.00
 • 1 x frokost på Hotel Alma
 • Frokost på bryggeriet i Witnica
 • Ølsmagning
 • Dans & musik en aften på hotellet
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

INTET tillæg for eneværelse

Anmeldelser af Barlinek - Vintertur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.798
Tyskland

Rüdesheim - Juletur

Busrejse
1.998
Tyskland

Hamburg - Juletur

Busrejse
2.198
Tyskland

Wismar & Rostock - Juletur

Busrejse