Bad Berleburg & Sauerland - Juletur

Her får du mulighed for at opleve Berleburg Slots flotte og traditionsrige julemarked. Vi bor i Olsberg, en af områdets mange hyggelige byer med 8.000 indbyggere. Berleburg og Olsberg ligger i det smukke Sauerland, et særpræget og dejligt naturområde midt i Tyskland. Her veksler trange dale med skovklædte bjerge og gamle romantiske bindingsværksbyer. Området kaldes også for ”de tusinde bjerges land”. Vi skal også besøge Europas største bryggeri, Warstein. 

Afgange

Afrejse: 
10/12/2020
Hjemkomst: 
13/12/2020
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
2.998
Bestil

Highlights

 • Besøg og rundvisning på et af Europas største bryggerier
 • Let frokost inkl. 1 drikkevare på Warstein Bryggeri
 • Besøg på det berømte og smukke julemarked ved Berleburg Slot
 • Hotel beliggende i hyggelig park tæt på centrum

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling går turen sydpå, forbi Hamburg og med passende pauser undervejs til hotellet i Olsberg. Her mødes vi efter indkvartering til aftensmad på hotellet.

2. dag: Willingen - Warstein. Efter morgenmaden kører vi en tur til den atmosfære fyldte by Willingen. Her holder vi en lille formiddagspause, inden turen går videre til et af Europas største bryggerier - Warstein. Warstein, som ligger i byen af sammen navn, dækker et areal på ca 30 ha. Her skal vi på en spændende rundtur i Warsteiner Welt. Vi bliver budt velkommen i det særprægede Roatrium – et multimedia teater hvor vi ser en lille film om bryggeriets historie. Herefter tager vi plads i et lille tog, som tager os med på en tur gennem bryggeriet. Til slut får vi en kartoffelsuppe lavet efter en lokal opskrift, hvortil vi får en øl eller en alkoholfri drikkevare. Derefter går turen tilbage til hotellet, så vi har lidt tid her i de nære omgivelser, inden der igen er aftensmad på hotellet.

3. dag: Bad Berleburg. Vi tager på en heldagstur til det skønne Berleburg. Midt i den gamle historiske by ligger den store park med barokslottet, hvor prinsesse Benedikte bor med familien. Julen har været et særligt højdepunkt i Bad Berleburg i en årrække. På slotspladsen er der en fantastisk, eventyragtig julestemning med masser af boder og julelys, fakler og julemad. Rundt om slottet er der forskellige julemarkeder med forskellige temaer lige fra middelalderen til i dag, hvilket gør det til et af de mest varierede julemarkeder i Tyskland.  Til tider kan der opleves gøglere, musiker og handlende i middelalderlig miljø, hvor også riddere og soldater beskytter Berleburg Slot. Slottet vil have åbent for rundvisninger. Vi bruger dagen i Berleburg til mørkets frembrud, så vi kan opleve julelysene tændt. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage mod hotellet til sen aftensmad.

4. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden starter hjemrejsen. Hen på eftermiddagen når vi den dansk/tyske grænse, hvor vi holder en pause, før turen afsluttes op gennem Jylland efter dejlige dage i Sauerland.

 

Parkhotel Olsberg***

Dejligt hotel beliggende i byens kurpark, få minutters gang fra centrum. Hotellet har elevator, swimmingpool, keglebane, restaurant og bar. Alle værelser har eget bad og toilet.

Parkhotel Olsberg***
Stehestrasse 23
59939 Olsberg
Tlf. +49 2962 8040

 
 
 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning på hotel
 • 3 x morgenmad
 • 3 x aftensmad
 • Besøg og rundvisning på Warstein Bryggeri
 • Suppe og en drikkevare på Warstein Bryggeri
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 350,-

Anmeldelser af Berleburg - Juletur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Mona 16.12.19
Warstein bryggeri var en fantastisk  god, interessant og spændende oplevelse.

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

1.998
Tyskland

Hamburg - Juletur

Busrejse
1.398
Tyskland

Lübeck - Juletur

Busrejse
2.298
Tyskland

Bremen - Juletur

Busrejse