Tyskland - Bremen

Bremen er fuld af liv og gode oplevelser, og som Tysklands mindste delstat værner man i høj grad om kulturen og stemningen i byen. Byen er over 1200 år gammel og ligger smukt ved Weserfloden og har en pragtfuld bymidte med brostensbelagte gader, det smukke renæssancerådhus, et historisk torv og naturligvis bronzestatuen af de verdenskendte stadsmusikanter fra Brødrene Grimms eventyr. I det ældste kvarter, Schnoor, finder man de små charmerende huse fra 1500- og 1600-tallet beliggende som perler på en snor. Næppe noget sted finder man så hyggeligt et byliv som i Bremen. Vi bor tæt på promenaden ned til Weserfloden, alt i gåafstand.  

 

Highlights

 • Hotel i centrum med gåafstand til den gamle bydel
 • Gå en tur i det hyggelige Schnoor kvarter
 • Giv et klap til æslet fra Grimms eventyr
 • Se den hyggelige by Husum
 • Besøg det nye oplevelses/havneområdet i Bremerhaven

 

PROGRAM:

1. dag: Husum - Bremen. Efter endt opsamling holder vi pause for at nyde en kop kaffe og et rundstykke. Vi kører ned gennem Danmark og videre ind i Tyskland. Vi holder frokostpause undervejs i den dejlige by Husum, som ligger ude i Marsken omgivet af diger. Byen har 25.000 indbyggere og en meget charmerende bykerne, en lille havn og det smukke torv. På torvet ligger Vor Frue Kirke fra 1827 - 32, som minder meget om Vor Frue Kirke i København, også tegnet af samme arkitekt, nemlig Christian Frederik Hansen. På torvet har vi også Tine-brønden, byens vartegn fra 1902. Der er en dejlig promenade langs Husumer kanal med en del restauranter. Vi ankommer til Bremen sidste på eftermiddagen, hvor vi bliver indkvarteret på hotellet og får aftensmad (inkluderet i prisen).

2. dag: Bremen. Efter morgenmaden går vi en byrundtur i Bremen, så vi kan orientere os om byens seværdigheder. Vi går forbi det gamle rådhus opført i 1405. Vi skal også se den berømte statue af "Bymusikanterne" kendt fra Grimms eventyr. Bronzestatuen af æslet, hunde, katten og hanen stammer fra 1952 og er startsted for "Den tyske Eventyrvej" Her kan man måske få et ønske opfyldt, hvis man tænker på det, medens man holder om æslets blankslidte forben. Vi går også en tur til det meget hyggelige gamle kvarter, Schnoor. Derefter vil der være tid på egen hånd til at udforske byen, shoppe, spise frokost og hygge sig. Her er rigtig mange muligheder. Aftensmad er på egen hånd, men rejselederen kan være behjælpelig med at finde et sted for de, som måtte ønske det.

3. dag: Bremerhaven - Hjemrejse. Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører til Bremerhaven. Her bliver der mulighed for at nyde havnepromenaden og evt. besøge det spændende museum for udvandrere. Dette spændende museum åbnede 2005 og beskriver en del historier om udvandring i fortid og nutid. Museet ligger på det sted, hvorfra udvandringen foregik. Den nye havn blev åbnet i 1852 og fra det tidspunkt og frem til 1890 udvandrede 1,2 mill. mennesker. I alt udvandrede 7,5 millioner fra Bremerhaven. Ønsker man ikke at besøge udvandremuseet, er der mange andre muligheder i området. Efter et spændende besøg i Bremerhaven går turen hjemover med pause ved den dansk/tyske grænse.

 

Best Western Hotel Zur Post ****

Hyggeligt 4-stjernet hotel beliggende tæt på centrum af det gamle Bremen, tæt på markedspladsen og floden Weser, få minutters gang fra Domkirken. Hotellet har restaurant, bar og opholdsrum med behagelige møbler. Her er indendørs pool og adgang til wellness. Alle værelser er moderne og elegant indrettet med bad, toilet, minibar og Tv/radio.

Best Western Hotel Zur Post ****
Bahnhofsplatz 11
28195 Bremen
Tlf. +49 421 30590

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning i Bremen
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x aftensmad
 • Byrundtur i Bremen
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 400,-

Anmeldelser af Bremen

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.498
Tyskland

Kielerkanalen

Bus & båd
2.198
Tyskland

Wismar, Schwerin & Lübeck

Busrejse
3.798
Tyskland

Dresden

Busrejse