Spanien - Calella

En skøn rejse til et varmere klima. Costa Brava kysten er mere end blot dejlige by og fantastisk strande. Her er også mulighed for en skøn tur i bjergene og en tur til Cataloniens hovedstad Barcelona. Costa Brava - Den vilde Kyst - har for menigmand været et sorgløst, jordisk paradis i næsten en menneskealder og er det til stadighed.

Denne rejse er ideel for alle, idet Spanien byder på mange forskellige og interessante oplevelser både for unge og ældre. 

Afgange

Afrejse: 
13/10/2018
Hjemkomst: 
21/10/2018
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
4.598
Bestil

Highlights

 • Skøn efterårs rejse
 • Udflugt til det berømte Benediktinerkloster, Montserrat
 • Heldagstur til Barcelona
 • Se Gaudis La Sagrada
 • Gå en tur på Ramblaen i Barcelona
 • Besøg på F.C. Barcelonas stadion Nou Camp
 • Se Den gamle bymur i Tossa de Mar
 • Vinsmagning
 • 4-stjernet hotel tæt på stranden

 

PROGRAM:

Lørdag/søndag: Vi starter lørdag morgen med opsamling, og det går hurtigt sydover til den dansk/tyske grænse, hvor vi holder en pause. Vi kører ned gennem Tyskland og Frankrig og vil være i Spanien på vort hotel søndag lige over middag, hvor vi får tildelt værelser.

Udflugter:
Tossa de Mar: Vi tager på en utrolig smuk tur langs kysten til Tossa de Mar, hvor vi kan se den gamle bymur fra det 12. århundrede. Muren og de store forsvarstårne gjorde byen næsten uindtageligt. Det er disse mure og tårne, der giver byen sit specielle præg. Den middelalderlige bydel, Vila Vella, på det sydlige forbjerg er en af de største seværdigheder på Costa Brava kysten. De gamle huse, deraf mange tidligere fiskerhuse, giver en særlig stemning og indbyder til en slentretur. Man kan også køre en tur i det lille tog op på bjerget eller rundt i byen. Vi får også mulighed for at nyde frokosten på en af de hyggelige restauranter med udsigt ud over havet. Desuden er her en fin badestrand og mange hyggelige butikker. Pris: 75,- kr.

Barcelona: Vi kører en heldagstur til Cataloniens hovedstad – Barcelona, med ca. 1,6 mill indb. Vi kører en rundtur i byen med bussen og gør stop undervejs for at se nærmere på nogle af seværdighederne. Vi skal bl.a. se La Sagrada Familia - Gaudis ufuldendte kirke, F.C. Barcelonas stadion, Nou Camp, hvor man kan komme ind på selve stadion og se det flotte museum (ca. 30,- euro) og/eller gå i den meget store butik med alt hvad hjertet begærer af souvenir for F. C. Barcelona. Vi kører også op på det lille bjerg Montjuich for at se det Olympiske Stadion og den fantastiske udsigt ned over Barcelona. Til sidst slutter vi af med tid på egen hånd på Ramblaen, en 1,5 km. lang gågade med masser af gøgl og sjove boder, og mulighed for at gå ind i sidegaderne med alle de spændende butikker og det store varehus for enden af Ramblaen. Pris: 75 kr.

La Sagrada: Der er ofte timelange køer for at komme ind i Gaudi´s berømte kirke. Vi tilbyder at forudbestille din entre billet til kirken, hvis du ønsker at se kirkens indre. Dette bestilles sammen med rejsen dog minimum 8 uger før afrejsen. Man kører med vores bus til og fra Barcelona på dagen, hvor Barcelona udflugter er. Man kan derfor ikke også deltage i byrundtur i Barcelona. Pris: 300,- kr incl entre og transport t/r Barcelona.

Vin og likørsmagning: En eftermiddagstur til Bodega El Paratge, i Lloret de Mar, en spansk vin/likør/spiritus butik, hvor der er mulighed for prøvesmagning af de lokale vine og likører. Desuden kan vi smage dejlige spanske specialiteter som tørret landskinke, pølser, oliven, ost, figen og chokolade. Her er mulighed for at købe næsten alt indenfor vin, Cava, og likører til rimelige priser. Pris: 50,- kr.

Montserrat: Det kæmpemæssige og imponerende bjerg Montserrat ligger i et utrolig flot klippefyldt landskab. Her er der mulighed for at se den Sorte Madonna samt benediktinerklosteret, som blev opført i 1025. Stedet besøges stadigt af pilgrimme, som kommer og tilbeder Cataloniens skytsengel. Det siges, at den sorte madonna blev fundet i en klippehule på stedet og netop på det sted byggede man klosteret og kirken. Pris: 75,-               

Marked: Onsdag formiddag er der et stort og spændende marked i Calella, hvortil man kan gå fra hotellet i Calella. 

Lørdag/søndag: Vi starter hjemturen efter morgenmaden og kører med passende pauser hjem. Der er ingen ophold ved grænsen på hjemturen. Forventet hjemkomst søndag eftermiddag.

 

Hotel Les Palmeras****

Dejligt 4-stjernet hotel, som har mange faciliteter at byde på. Hotellet ligger ca. 100 m fra stranden, og lige ved indkøbsgader, desuden er der et lille torv med hyggelige cafeer. Hotellet har udendørs swimmingpool, sauna og dampbad og jacussi. Hyggelig bar ved swimmingpoolen og indendørs bar med lejlighedsvis musik. På taget er der solterrasse med solvogne til fri afbenyttelse. Alle værelser har eget bad/toilet, TV, telefon, hårtørrer, balkon og aircondition. 

Hotel Les Palmeras****
Diputació, 1
08370 Calella
Tlf.: 0034 93 766 41 30

 

Det kan være en god ide at tage et lille tæppe og en pude med til busturen.

Forhør nærmere om muligheder og priser på fly til Spanien. 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Prisen inkluderer:

 • 6 x overnatning
 • 6 x morgenbuffet
 • 6 x aftensmad
 • 6 x vin/vand til aftensmaden
 • Aircondition på alle værelser
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse: 1.000,-

Tilkøb: La Sagrada: 300,- (min. 8 uger før afrejse)

Anmeldelser af Calella

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

4.798
Spanien

Santa Susanna

Busrejse
8.498
Spanien

Costa Brava - 15 dage

Busrejse
5.898
Italien

Toscana - Vin, Oliven & Trøfler

Busrejse