Danmark - Danfoss Universe  

Tag med Hanstholm Rejser på en miniferie til Danfoss Universe i Sønderjylland. Et spændende oplevelsescenter for både store og små, som har til formål at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri.  Danfoss Universe byder på store legeområder både ude og inde. Med et væld af aktiviteter og oplevelser som bl.a. 5D biograf, trampoliner, trofæjagt, klatring, virtual coaster, robot og science show, design din egen raket og meget meget mere.  Vi bor på hotel i Nordborg på Als, blot 5 minutters kørsel fra Danfoss Universe.

 

Børnepriser:
0-4 år: 898,-
5-15 år: 1.598,-

Afgange

Afrejse: 
05/07/2021
Hjemkomst: 
06/07/2021
Antal dage: 
2
Pris uden tilkøb: 
1.898
Bestil
Afrejse: 
26/07/2021
Hjemkomst: 
27/07/2021
Antal dage: 
2
Pris uden tilkøb: 
1.898
Bestil

Highlights

  • 2 dages entre til Danfoss Universe
  • Oplevelser for både børn og voksne
  • Indkøbstur til grænsen

 

PROGRAM:

1. dag: Efter endt opsamling holder vi en pause, hvor vi får en kop kaffe og et rundstykke. Herfra kører vi direkte videre til Danfoss Universe i Nordborg på Als, hvor vi ankommer sidst på formiddagen. Her har vi hele eftermiddagen fri til på egen hånd at opleve det spændende univers. Sidst på eftermiddagen, når Danfoss Universe lukker, mødes vi igen ved bussen og kører til hotellet i Nordborg. Her får vi tildelt vores værelser og nyder en aftensmad på hotellet.

2. dag: Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører igen til Danfoss Universe. Her bliver der mere tid til, at opleve endnu mere af Universet, ynglings aktiviteterne eller prøve noget af det, som I måske ikke nåede første dag. Først på eftermiddagen mødes vi igen ved bussen. Vi kører til den dansk/tyske grænse, hvor der vil være tid til lidt grænsehandel, inden vi sætter kursen nordpå til vores hjembyer. Forventet hjemkomst først på aftenen.

 

 

HUSK PAS

Hotel Nørherredhus ***

Hotel beliggende i udkanten af Nordborg, blot 5 minutters kørsel fra Danfoss Universe. Indkvartering sker i dobbeltværelser (med almindelig senge) og familieværelser med plads til op til 5 personer (med 3 almindelige senge og sovesofa til 2 personer). Hotellet har opholdsområde med bar og med mulighed for at spille billard og bordfodbold.

Hotel Nørherredhus ***
Mads Clausens Vej 101
6430 Nordborg
Tlf: 74 45 01 11

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

  • 1 x overnatning
  • 1 x morgenmad
  • 1 x aftensmad
  • 2-dages entre til Danfoss Universe
  • Kørsel i 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 450,-

Børnepriser:
0-4 år: 898,-
5-15 år: 1.598,-

Anmeldelser af Danfoss Universe

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

598
Danmark

Tirpitz

Busrejse
598
Danmark

København - Juletur

Busrejse