Designer Outlet Neumünster

Hyggelige omgivelser og store besparelser. Designer Outlet Neumünster indeholder mere end 120 luksus, designer og livsstilsmærker som Boss, Adidas, Gucci, Michael Kors, Ralph Lauren, Nike, Converse, Tiger of Sweden, Le Creuset og mange mange flere. Her er en hel "by" med designmærker - til både ham, hende, børnene og hjemmet. De hyggelige omgivelser er perfekte til en shoppedag og til en forfriskning i en af de mange cafeer og restauranter. Spar helt op til 70% i forhold til de vejledende udsalgspriser.

 

Børn 3-15 år: 298,-

PROGRAM:

Efter endt opsamling får vi et rundstykke ved bussen. Herefter kører vi direkte til Neumünster, hvor vi har nogle gode timer til at udforske de mange butikker. Sidst på eftermiddagen er der afgang fra Designer Outlet mod grænsen, hvor vi holder en pause med mulighed for at købe aftensmad og handle lidt ind. Forventet hjemkomst sidst på aftenen.

HUSK pas og EURO

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

  • Kaffe med rundstykke på udrejsen
  • 4-stjernet bus

 

Børn 3-15 år: 298,-

Anmeldelser af Designer Outlet Neumünster

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

248
Tyskland

Indkøbstur til Grænsen

Busrejse
598
Danmark

København - Juletur

Busrejse
2.998
Sverige

Gøteborg - Juletur

Busrejse