Dirty Dancing - Musical i Aarhus

Musicalversionen af Dirty Dancing blev for 5 år siden en af de største publikumssucceser herhjemme nogensinde. Nu er showet tilbage for fuld styrke - bare endnu flottere og med landets allerbedste dansere, sangere og skuespillere på scenen. Glæd dig til at opleve kærlighedshistorien, når musicalen rammer musikhuset i Aarhus med Silas Holst og Mathilde Norholt i hovedrollerne.  

Musicalen er en gribende kærlighedshistorie, som udspiller sig på et fornemt kursted i USA tilbage i sommeren 1963. Den pæne og forsigtige rigmandspige Frances (Baby) er på et længere ophold på kurstedet med sin søster og forældre. Her møder hun danselæreren Johnny, som hun forelsker sig i. Den pæne og forsigtige pige træder ind i en helt anden verden, og virkeligheden slår rod i Frances (Baby).

En musical med hede dansenumre og sange, som vi alle husker fra filmen.
 

 

Afgange

Afrejse: 
28/04/2021
Hjemkomst: 
28/04/2021
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
1.098
Bestil

PROGRAM:

Efter opsamlingen sætter vi kursen mod Århus. Undervejs gør vi stop ved Nilles Kro, hvor vi nyder en 2-retters middag. Efter middagen fortsætter vi til Musikhuset i Århus, hvor vi får anvist vores pladser og kan sætte os godt tilrette og se frem til en musicaloplevelse af de helt store.

 

 

- ingen - 

Opsamling:

Bussen samler op i Thisted, Vildsund, Nykøbing, Skive og Viborg

 

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

  • Billet til Dirty Dancing (A-kategori)
  • 2-retters middag på Nilles Kro inkl. en lille øl eller vand
  • Kørsel i 4-stjernet bus

 

 

Anmeldelser af Dirty Dancing

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

2.098
Danmark

West Side Story - Operahuset

Busrejse
998
Danmark

ABBA - The Show

Busrejse
1.498
Danmark

Andre Rieu - Herning

Busrejse