DR's Nytårskoncert - København

I januar 2024 binder DR Big Band igen butterflyen og lader champagnepropperne springe for at gøre Sinatra & Co kunsten efter. DR Big Band og supercrooneren Curtis Stigers fejrer nytåret med en musikalsk hyldest til Sinatra og Count Basie - og en perlerække af 1950'erne og 60'ernes allerstørste evergreens. Glæd dig til et strålende genhør med klassiske hits og et DR Big Band i topform.

 

 

Highlights

  • Hotel på Rådhuspladsen
  • Storslået koncert i DR-huset
  • Middag inkl. drikkevarer i DR-huset

PROGRAM:

1. dag: København - Nytårskoncert. Vi starter fra Thisted kl. 08.30 og efter endt opsamling går turen mod København via Fyn og Storebæltsbroen. Vi forventer at ankomme til København midt på eftermiddagen. Her vil der være et par timer til rådighed, hvor man evt. kan gå en tur på Strøget, tage på cafebesøg eller hvad man nu har lyst til. Vi bor på Rådhuspladsen, så det er nemt at færdes til fods på egen hånd i den indre by. Kl. 17.45 kører vi til DR-Byen, hvor vi starter aftenen med en 2-retters sæsonbuffet i DR's kantine inkl. drikkevarer. Efter middagen går vi direkte over i DR's koncertsal, hvor en forrygende aften venter os med DR Big Band. Efter koncerten mødes vi ved bussen og kører tilbage til hotellet.

2. dag: København - Hjemrejse. Efter en righoldig morgenbuffet på hotellet har man tid på egen hånd i København. Værelserne forlades kl. 10.00, og der er mulighed for bagageopbevaring på hotellet. Kl. 14.00 henter bussen os ved hotellet, og vi kører mod vore hjembyer.

 

 

OBS: Rejsen køres uden rejseleder

The Square ****

4-stjernet hotel beliggende på Rådhuspladsen, blot 200 meter fra Tivoli og Københavns Hovedbanegård. Værelserne er moderne indrettet. Alle værelser har eget bad og toilet.

The Square ****
Rådhuspladsen 14
1550 København  V
Tlf: 33 38 12 00

https://www.thesquare.dk/

 

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Fyn (E20) - Sjælland (E20)

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

  • 1 x overnatning
  • 1 x morgenbuffet
  • 1 x 2-retters sæsonbuffet i DR’s kantine (inkl. 1 times fri øl, vin og vand)
  • 1 x billet til Nytårskoncert i bedste kategori (Kat. A, balkon)
  • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 400,-

Anmeldelser af DR's Nytårskoncert

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse