Østrig - Erpfendorf / Tyrol

En helt speciel tur til et fantastisk område af Østrig. Vi skal bo på det dejlige 4-stjernede Hotel Berghof, som ligger midt i de smukke Kitzbühler Alper og midt i den lille by Erpfendorf. Hotellet ligger for foden af Wilder Kaiser og byder alle velkomne med ægte tyroler stemning og masser af dejlige faciliteter. Her er virkelig kælet for detaljerne. I hotellets store have kan man nyde udsigten til bjergene på begge sider, men også den opvarmede udendørs swimmingpool. Der er selvfølgelig også en indendørs pool. Her er lagt op til en afslappet ferie for foden af Wilder Kaiser med mulighed for gode udflugter.

 

Afgange

Afrejse: 
12/05/2018
Hjemkomst: 
19/05/2018
Antal dage: 
8
Pris uden tilkøb: 
6.398
Forespørg
Afrejse: 
23/06/2018
Hjemkomst: 
30/06/2018
Antal dage: 
8
Pris uden tilkøb: 
6.398
Bestil
Afrejse: 
01/09/2018
Hjemkomst: 
08/09/2018
Antal dage: 
8
Pris uden tilkøb: 
6.398
Forespørg

Highlights

 • Oplev Vipiteno, den gamle italienske grænseby
 • Brennerpasset med Europabroen
 • Ægte tyrolerstemning i den smukke by Kufstein
 • Sejltur på Achensee
 • Besøg i Tyrols hovedby, Innsbruck
 • Swarowski’s spændende krystalverden
 • 4-stjernet luksushotel

 

PROGRAM:

1. dag: Efter endt opsamling kører vi med passende pauser, til vi når overnatningshotellet i Tyskland. Vi får aftensmad på hotellet ved ankomsten.

2. dag: Efter morgenmaden fortsættes turen sydpå gennem Bayern. Hen på eftermiddagen passerer vi grænsen til Østrig over Loferpass og kører direkte til den hyggelige ferieby Erpfendorf i Tyrol. Her bliver vi indkvarteret på det 4-stjernede Hotel Berghof og får aftensmad.

Vipiteno: Efter morgenmaden kører vi en heldagsudflugt til Vipiteno. Dagens udflugt er absolut en rejse tilbage i tiden til dengang, hvor enhver rigtig Østrigstur havde en indkøbstur til Vipiteno i Italien. Dengang var det billigt spiritus og vin der blev købt. I dag er det især lækre italiensk strik- og lædervarer, der ryger i kurven sammen med vinen. På vejen til Vipiteno kører vi over Brennerpasset med en pause ved Europabroen. På tilbagevejen tager vi den gamle vej gennem den smukke Wippdal, under den kendte bro.

Kufstein: Vi besøger den smukke og romantiske by med et indbyggertal på ca. 16.500. Byen ligger i det vestlige Østrig i delstaten Tyrol og lige ned til bredden af floden Inn, tæt på grænsen til Tyskland. Det er også muligt at besøge Kufstein fæstningen, som ligger smukt over floden Inn med en fantastisk udsigt (pris ca. 12 euro).

Achensee: Achensee hører til en af de smukkeste søer i det østriske Alpeområde. Søen er omgivet af høje bjerge og ligger mellem Karwendel-bjergene i vest og Rofanbjergene i øst. Søen er hele 9 km lang, 1 km bred og når på det dybeste sted ned på 137 m. Langs søen løber en flot panoramavej med fri udsigt over søen. Det vil blive ophold ved søen, ligesom der vil blive tid til en sejltur.

Innsbruck & Swarovski: Vi tager på en heldagsudflugt til Innsbruck. I en gryde omgivet af høje bjerge, der også i sommerhalvåret er snedækkede, ligger hovedstaden for det østrigske forbundsland Tyrol, Innsbruck. Vi går en lille byrundtur, før der bliver tid på egen hånd til at nyde alle de mange seværdigheder og butikker, som byen byder på. Dagen byder også på et besøg i den smukke krystalverden "Swarovski". Her er der magiske huler, sale og fantastiske krystaller. Efter en rundtur i krystalverdenen bliver der tid til at se sig omkring i butikken, som rummer alt det, man kan drømme om i krystal (pris ca. 22 euro).

Vandreturer: Hotellet vil i ugens løb tilbyde forskellige vandreturer, som man kan deltage i efter ønske.

7. dag: Hjemrejse. Efter hotellets righoldige morgenbuffet må vi forlade Østrig for denne gang. Vi kører mod Tyskland og videre til overnatningshotellet, hvor vi får aftensmad efter ankomsten.

8. dag: Hjemkomst. Med passende pauser, bl.a. ved grænsen, kører vi det sidste stykke hjemad. Vi forventer at være hjemme først på aftenen. 

 

Hotel Berghof****

Hotel Berghof er et 4-stjernet luksus hotel centralt beliggende i den lille landsby Erpfendorf. Her er en fortrinlig restaurant med en særdeles god forplejning og en stor have med tilhørende pool. Har du hang til luksus, så er dette stedet. Her er desuden elevator, bar, inden- og udendørs swimmingpool, spabad, dampbad og sauna. Alle værelser har egen balkon med udsigt til bjergene, bad, toilet, hårtørre, telefon, og tv. Under opholdet vil der blive arrangeret en musikaften på hotellet. 

Hotel Berghof****
Dorf 24
6383 Erpfendorf/tirol
Tlf.: 0043 5352 8221
www.berghof-tirol.at

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning i Tyskland
 • 5 x overnatning i Erpfendorf
 • 7 x morgenbuffet
 • 7 x aftensmad
 • Fri adgang til swimmingpools
 • Aften med musik
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus 

Tillæg for eneværelse: 850,-

Anmeldelser af Erpfendorf - Tyrol

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

5.298
Østrig

Wien

Busrejse
5.498
Østrig

St. Johann - Pongau

Busrejse
6.298
Østrig

Saalbach

Busrejse