Tyskland – Fødselsdagsrejse, Harzen

I 2017 havde vi en rigtig god og hyggelig jubilæumstur i anledning af vores 20 års jubilæum. Vi synes turen fortjener en gentagelse og vil i 2018, gerne fejre endnu en fødselsdag med en tilsvarenden tur til det dejlige Harzen. Harzen har i mange år, været et yndet rejsemål, speciel for busrejsende. Her er skovklædte bjerge og flade nordtyske sletter. Et vidunderligt skattekammer af natur, kultur og historiske charmerende byer. På denne rejse bor vi i Braunlage, som ligger lige midt i Harzen, på den gamle zonegrænse mellem Øst- og Vesttyskland. Her bor vi på det dejlige hotel Maritim Berghotel. Et godt udgangspunkt for hygge og festligt samvær, som vil være omdrejningspunkt for denne rejse.

Afgange

Afrejse: 
01/11/2018
Hjemkomst: 
04/11/2018
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.298
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling, holder vi en pause for at nyde en kop kaffe og et rundstykke. Vi kører ned gennem Danmark og videre ind i Tyskland. Vi fortsætter over Lüneburger Heide til det dejlige hotel i Braunlage, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen. En dejlig middag venter os på hotellet.

2 dag: Efter den righoldige morgenbuffet kører vi til den smukke kejserby Goslar. Goslar har mange fine seværdigheder. Vi skal se, bl.a. Kaiserpfalz og Siemenshaus. Byen er med de mange kønne gamle bindingsværkshuse i de smalle gyder en seværdighed i sig selv. Vi får tilbudt en lille byrundtur med rejselederen før der bliver tid på egen hånd til f.eks. at nyde byen med det livlige handelsstrøg, købe lidt frokost, eller til at se nærmere på nogle af de mange attraktioner. Vi kommer hjem til hotellet i god tid, således vi kan nyde hotellet og dets faciliteter før vi får dejlig aftensmad.

3. dag: Dagen står på en rundtur i det smukke syd Harzen, hvor vi efter en god times køretur kommer til det meget imponerende Kyffhäuser Monumentet også kaldet Barbarossa eller Kaiser Wilhelm monumentet. Det er det tredje største monument i Tyskland, bygget i 1890-96 på ruinerne af borgen Kyffhäuser. Efter et besøg her er der frokost (inkluderet i prisen). Først på eftermiddagen er vi tilbage i Braunlage hvor der bliver mulighed for at gå en tur i byen eller komme med svævebanen op på Wurmberg (ca 13,- euro). Eller man kan nyde lidt tid på hotellet og måske nå en tur i den indendørs swimmingpool. Aftenen byder på hyggelig feststemning. Efter aftensmaden er der musikalsk underholdning af Ilja Martin, Sandra & Susan og Tom Mandl. Populær tysk slagermusik hvor der også er mulighed for en sving-om.

4. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden er det blevet tid til at forlade Harzen og sætte kurs nordpå igen. Der bliver tid til en indkøbspause ved grænsen, inden turen går til vore hjembyer.

 

Hotel Maritim Berghotel ****

Super dejligt og elegant 4-stjernet hotel omgivet af en smuk skov i Harzens Nationalpark. Beliggende for foden af Wurmberg - Harzens næststørste bjerg. Hotellet har en dejlig restaurant, panoramabar, Old English Pub og natclub. Her er indendørs swimmingpool og sauna til fri afbenyttelse. Alle værelser har balkon, minibar, bad, toilet, hårtørrer og SAT-TV/radio og gratis WI-FI.

Hotel Maritim Berghotel****
Am Pfaffenstieg 1
38 700 Braunlage
Tlf.: 0049 55208050

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Prisen inkluderer:

  • 3 x overnatning
  • 3 x morgenbuffet
  • 3 x aftensmad
  • 1 x frokost
  • 1 x lille velkomstgave
  • Musikaften
  • 1 x indgang til koncert aften med gode tyske kunstnere
  • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
  • Dansk rejseleder
  • 4-stjernet bus

 

Tillæg for eneværelse: 400,-

Anmeldelser af Fødselsdagsrejse Harzen

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.098
Tyskland

Dresden

Busrejse
2.998
Tyskland

Harzen

Busrejse
2.798
Tyskland

Schwalenberg

Busrejse