Fængslet - Horsens

På opdagelse i det gamle fængsel...…

Med Hanstholm Rejser har I nu muligheden for at komme med på et spændende besøg bag tremmerne og opleve det tidligere Horsens Statsfængsel. Fængslet blev taget i brug i 1853 og husede her fangere med længere fængselsstraffe. Fangerne tilbragte nætterne i deres celler, og om dagen arbejdede de i fængslets værksteder. Horsens Statsfængsel blev lukket i 2006 og er siden blevet brugt til flere større koncerter.

- Et spændende besøg for såvel voksne som børn. 

PROGRAM:

Vi kører fra Hanstholm kl. 07.00 via opsamlingsruten direkte til Horsens. Inden ankomst til Horsens holder vi en frokostpause, hvor der vil blive serveret en sandwich og vand.

Ved ankomst til Fængslet mødes vi med en lokal rundviser, som vil tage os med på en spændende tur rundt i det gamle statsfængsels historiske bygninger, herunder fangeceller, cellegange, sygeafdeling, isolationsafdeling, fængselskirken osv. Her får vi et spændende indblik i fængselslivet gennem 153 år - set fra såvel den indsattes som den ansattes synsvinkel.
 

OBS: Fængselsmuseet har mange trapper. 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy

Prisen inkluderer:

  • Sandwich + vand
  • Entre til Fængslet.
  • Rundvisning i Fængslet
  • Kørsel i 4-stjernet bus

Anmeldelser af Fængslet - Horsens

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse