Danmark - Fanø, Sild & Rømø

Tag med på en dejlig 3-dages tur til to af de danske vadehavsøer og få den tyske ø Sild med i oplevelsen. De to danske øer er en del af Nationalpark Vadehavet, som blev udpeget i 2008. Imellem de store øer ligger de fascinerende sandbanker. Vi oplever den eksklusive ø Sild med klitter, marsk, hede og lange fine sandstrande - en anderledes oplevelse. Vi sætter bussen på biltoget fra Sild til det tyske fastland og får denne specielle oplevelse med.

 

Afgange

Afrejse: 
16/06/2021
Hjemkomst: 
18/06/2021
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.698
Forespørg
Afrejse: 
26/07/2021
Hjemkomst: 
28/07/2021
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.798
Bestil
Afrejse: 
13/08/2021
Hjemkomst: 
15/08/2021
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.898
Bestil
Afrejse: 
24/09/2021
Hjemkomst: 
26/09/2021
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.898
Bestil

Highlights

 • Rundtur på Fanø til de største seværdigheder
 • Oplev den 9 km lange dæmning til Rømø
 • Se Rømø`s fine sandstrande
 • Sejltur gennem Vadehavet til Sild inkl. frokost
 • Guidet tur på Sild med lokal guide
 • Spændende tur med bus ombord på biltoget

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse - Fanø. Efter endt opsamling kører vi til Esbjerg, hvorfra vi sejler med færgen til Fanø. Efter ankomsten hertil kører vi en rundtur på øen og stopper flere spændende steder undervejs. Øen bærer stadig præg af at have været center for skibsfart og fiskeri. I både Nordby og Sønderho er der stadig mange fine velbevarede skipperhuse. Sidst på eftermiddagen kører vi til Tønder, hvor vi bliver indkvarteret på hotellet og får aftensmad.

2. dag: Sild. Efter morgenmaden kører vi til Havneby på Rømø, hvorfra vi skal sejle med Rømø-Sild færgen. Vi får en let frokost ombord, mens vi sejler gennem det smukke Vadehav. Når vi kommer til den tyske ø Sild/Sylt får vi en dejlig rundtur med bussen og på gåben med en lokal guide. Vi ser bl.a. Keitum - den gamle friserby med mange flotte stråtækte huse og en flot udsigt over Vadehavet. Der bliver også mulighed for at gå en tur på egen hånd i hovedbyen på øen, nemlig Westerland. Her er en dejlig strandpromenade og strøg med masser af butikker og gadecafeer. Vi forlader øen og kommer med biltoget fra Westerland over dæmningen til Niebüll, hvilket er en helt speciel oplevelse. Vi slutter dagen med at køre over den dansk/tyske grænse, hvor der vil være mulighed for lidt indkøb, inden vi kører til hotellet, hvor vi får aftensmad.

3. dag: Rømø - Hjemrejse.  Vi starter dagen med at køre til Rømø via den 9 km lange dæmning. Vi kører en rundtur på øen – bl.a. skal vi besøge den specielle Kirkeby Kirke, som har 7 kirkeskibe, der vidner om den store betydning søfarten har haft for øen, og hattekroge der fortæller os om den rigdom, der var på øen i forbindelse med hval- og sælfangsten i ishavet. Vi får mulighed for at besøge det spændende museum, Kommandørgården (entre ca. 50,-), hvor stuehuset er fuldt møbleret som i 1700-tallet og med vægge udsmykket med tidstypiske hollandske fliser. I laden kommer man tæt på et kæmpeskelet af en kaskelothval, der strandede på Rømø i 1996. Efter besøget på Rømø, hvor vi også har haft tid til frokost, kører vi hjemover via Rømø dæmningen.

 

Hotel Tønderhus***

Hotellet ligger lige midt i centrum i en af Danmarks ældste og smukkeste byer, med gågade lige udenfor døren. Alle værelser har eget bad, toilet, hårtørre, telefon, radio og TV. Restauranten og service er i top.

Hotel Tønderhus***
Jomfrustien 1
6270 Tønder
Tlf. 74222222
www.hoteltoenderhus.dk

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

HUSK : På den tyske ø Sild kan man kun bruge euro.

Man kan ikke bruge Visakort.

 

HUSK: PAS

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftensmad
 • Færge til Fanø
 • Færgebillet Rømø-Sild
 • Togbillet Westerland-Niebûll
 • 1 x frokost på færgen Rømø-Sild
 • Lokal guide på Sild
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse: 400,-/500,-

 

HUSK : På den tyske ø Sild kan man kun bruge euro.

Man kan ikke bruge Visakort.

 

HUSK: PAS

 

Anmeldelser af Fanø - Sild - Rømø

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

1.798
Danmark

Samsø

Busrejse
2.698
Danmark

Ærø & Langeland

Busrejse
3.498
Danmark

Sydhavsøerne - Falster

Busrejse