Danmark - Fur

Oplev den skønne ø Fur, som udover Fur Bryghus er kendt for de flotte landskaber, stejle klinter og fantastisk natur. Den lille ø i Limfjorden har i dag ca. 800 indbyggere, og hvert år besøger op mod 250.000 turister øen. På øens nordvestlige spids finder man Knudeklinten, hvor man i moleret kan finde ca. 55 millioner år gamle forsteninger af dyr og planter.

 

Afgange

Afrejse: 
12/06/2019
Hjemkomst: 
12/06/2019
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
598
Bestil
Afrejse: 
03/07/2019
Hjemkomst: 
03/07/2019
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
598
Forespørg

PROGRAM:

Efter endt opsamling kører vi mod Branden, hvorfra vi skal sejle det lille stykke over til Fur. Ved ankomsten til Fur mødes vi med en lokal guide, som vil vise og naturligvis fortælle os en masse om

øen og de steder, som vi skal besøge undervejs. Vi kører igennem Fur's skønne natur og skal undervejs bl.a opleve Langsted Huller, Bette Jensens Hyw og Gammel Havn. Efter en spændende ø-rundtur kører vi til Fur Bryghus, hvor vi nyder vi en dejlig 2-retters frokost. Efter frokost runder vi af med en guidet rundtur på det kendte bryggeri, hvor der naturligvis også vil være mulighed for et par smagsprøver.

 

- ingen -

Opsamling:

Bussen samler op i Hanstholm, Thisted, Nykøbing og Skive

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Fakta om Fur:

Fur er en lille ø i Limfjorden – lige nord for Salling og med ca. 800 indbyggere. Den største by på øen er Nederby med 585 indbyggere. Øen er på 22 km² og var indtil 1860 skovløs. I dag er der skov flere steder. Mod syd er øen lav og frugtbar, mod nord er der højere lyngklædte bakker og klinter med moler, samt jern-sandsten (rødsten). Moleret anvendes til produktion af specialtegl. Desuden er der en produktion af kattegrus. I moleret findes forsteninger, der er ca. 55 millioner år gamle. Forsteninger af dyr og planter kan ses på Fur Museum. Knudeklinten, der ligger på Furs nordvestlige spids, kandiderer desuden i 2013 som Unesco Verdens naturarvssted. 
Kilde: Wikipedia

Prisen inkluderer:

  • Færge til Fur t/r
  • Lokal guide på Fur
  • 2-retters menu på Fur Bryghus (ekskl. drikkevarer)
  • Rundvisning på Fur Bryghus inkl. 2 små fadøl

 

Anmeldelser af Fur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

548
Danmark

Mønsted Kalkgruber & Verdenskortet

Busrejse
998
Danmark

Sommersang i Mariehaven

Busrejse
598
Danmark

Ree Park

Busrejse