Gardasøen - Limone

En skøn rejse til det evige aktuelle Gardasøen og der er masser af grunde til Gardasøens store popularitet. Vi skal se de smukke omgivelser, den fantastiske natur og de hyggelige maleriske byer. Det milde klima har i årtier tiltrukket kunstnere, forfattere, sportsudøvere, turister og kurgæster til dette skønne sted. Gardasøen har et enestående, charmerende og hyggeligt miljø med mange fortovscaféer og en god stemning. Hele vejen rundt langs søen findes små hyggelige byer med gamle bevaringsværdige bygninger blandet med det moderne Italien.

Gardasøen er 52 km lang, 17 km bred i den sydlige del og omkring 380 km2. Søen er ca. 346 m, hvor den er dybest, og på en tur rundt om Gardasøen passeres omkring 80 tunneler. Gardasøen er Italiens største sø.

 

 

Afgange

Afrejse: 
01/05/2021
Hjemkomst: 
09/05/2021
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
5.998
Bestil
Afrejse: 
10/07/2021
Hjemkomst: 
18/07/2021
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
6.798
Bestil
Afrejse: 
28/08/2021
Hjemkomst: 
05/09/2021
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
6.798
Bestil
Afrejse: 
18/09/2021
Hjemkomst: 
26/09/2021
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
6.398
Bestil

Highlights

 • En af Italiens største og mest besøgte søer
 • Charmerende sydlandsk stemning
 • Flot sejltur på søen mellem bjergene
 • Julies berømte balkon i Verona
 • Smuk bjergtur i Dolomitterne
 • Besøg i Sirmione - Gardasøens sydligste by
 • Tur på Gardesana vejen
 • Italienske vine og mad
 • Dejligt hotel tæt på søen og med wellness

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Når alle er i bussen, kører vi med passende pauser, til vi når overnatningshotellet i Midttyskland. Der vil være aftensmad ved ankomsten.

2. dag: Gardasøen. Efter morgenmaden kører vi videre ned gennem Tyskland og Østrig. Vi kører over Brennerpasset til Italien og er fremme ved Gardasøen til aftensmad.

Limone: Vi bor i den maleriske by Limone, som har en af de smukkeste beliggenheder lige ned til Gardasøen. Vi går en lille byrundtur i de smalle gader, hvor vi oplever byens charme og langs byens sø promenade, hvor udsigten over Gardasøen er fantastisk. Der bliver tid på egen hånd til at nyde byen, søen og hotellet.

Dolomitterne: En smuk køretur i Gardasøens omkring liggende bjerge – Dolomitterne. Vi skal bl.a. se de fantastiske vandfald Cascata del Varone, som har et frit fald på 90 meter gennem en klippekløft (entre ca. 6,- euro). Vi kommer forbi den smukke Tenno sø, som er en forholdsvis lille sø med meget klart, rent vand og en utrolig smaragdgrøn farve. Vi fortsætter gennem kurbyen Ponte Arche og videre til en lille cafe, hvor man serverer områdets allerbedste Vino Santo - og hvor der er den skønneste udsigt ned over Toblino-søen. Vi holder selvfølgelig også en frokostpause, hvor der vil være mulighed for at købe en italiensk frokost. Vi kører ad små veje tilbage til hotellet.

Verona: På turen til Verona kører vi forbi vinmarker og gennem den skønne italienske natur. Vi går en tur i den gamle bydel og ser Julies berømte balkon og den flotte velbevarede romerske arena, inden der er god tid på egen hånd til evt. indkøb og en drink på pladsen ved arenaen. På vejen tilbage til hotellet ser vi den tyske krigskirkegård i Costermano. Her ligger mere end 21.000 tyske soldater begravet. Vi er tilbage ved hotellet sidst på eftermiddagen.

Sejltur: Der bliver arrangeret en sejltur på Gardasøen til den idylliske og smukke gamle fiskerby Malcesine. Herfra kan man tage svævebanen op på toppen af bjergekæden Monte Baldo. Prisen er ca. 20,- euro.    

Gardesana - Sirmione: Vi kører langs Gardasøen på den meget berømte og smukke Gardesanavej til den sydlige ende af søen. Vi holder en pause i et par af byerne, hvor der vil blive lidt tid til at se sig omkring og måske foretage lidt indkøb eller indtage en forfriskning. Ved Gardasøens sydligste ende ligger en halvø, hvor byen Sirmione har en naturlig og flot beliggenhed. Her holder vi en pause, så der er tid til at slentre rundt i de smalle gader i den gamle bydel eller spadsere ud til resterne af Catullos grotter - den romerske villa - yderst på halvøen.

Marked: Italien er kendt for deres markeder, og vi besøger et typisk italiensk marked med alt fra madvarer til tøj, sko og souvenirs. Her er der mulighed for en god handel.

8. dag: Hjemrejse. Vi kører lige efter morgenmaden gennem det bjergfyldte Østrig til overnatningshotellet i Midttyskland, hvor vi får aftensmad ved ankomsten.

9. dag: Hjemkomst. Vi kører mod Danmark og gør holdt ved den dansk/tyske grænse. Vi forventer at være tilbage i vores hjembyer hen på aftenen.

 

Hotel Garda Bellevue****

Dejligt 4-stjernet hotel med en perfekt beliggenhed og kun få hundrede meter til både søen, søpromenaden og centrum i den hyggelige by Limone. Der er fri afbenyttelse af hotellets udendørs og indendørs pool samt wellness området med flere forskellige bade og sauna. Nyd en forfriskning fra hotellets bar på solterrassen, hvor der også er solsenge med parasoller. Alle værelser har eget bad/toilet, telefon, tv, hårtørrer, aircondition og balkon/terrasse.

Hotel Garda Bellevue****
Via Lungolago Marconi 17
25010 Limone sul Garda
Tlf.: +39 0365 95 40 37

 

 

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Fakta om Gardasøen:

Gardasøen er et eftertragtet turistmål, men også Italiens største sø med et areal på 370 km2. Søen ligger smukt for foden af Alperne og har en dybde på 346 m på det dybeste sted. 

 

Elektricitet - Italienske stikkontakter er designet til tynde ben. Hanstik med tynde ben kan bruges, men er det tykke ben til danske stikkontakter, skal man bruge en adapter. En adapter er også nødvendig, hvis man har stik med 3 ben (jordben), som ikke er ualmindeligt til f.eks. computere. Opladere til f.eks. mobiltelefoner har som regel tynde ben, der kan bruges uden problemer.

Prisen inkluderer: 

 • 2 x overnatning i Tyskland
 • 6 x overnatning ved Gardasøen
 • 8 x morgenmad
 • 8 x aftensmad
 • 1 x velkomstdrink
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for eneværelse: 1.180,-

Anmeldelser af Gardasøen - Limone

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

6.798
Italien

Toscana & Elba

Busrejse
6.298
Kroatien

Rabac - Istrien

Busrejse
5.898
Italien

Lido di Jesolo - på egen hånd

Busrejse