Golf- & matchtur til Strelasund, Tyskland

Golf er ikke en hobby men en passion……

Kom foråret i møde på denne matchtur til Strelasund Golfpark syd for Rügen. Vi kører med bus lige til døren og kan derfor have eget udstyr med på turen. Udenfor hotellet ligger to flotte 18 hullers golfbaner og venter på os. Golfpark Strelasund i Mecklenburg-Vorpommern i Nordtyskland er et skønt sted, som udover to 18-hullers golfbaner har et omfattende træningsområde med driving range, pitch og putting greens og simpelthen alt, hvad en golfspiller behøver. Den ene bane ”Mecklenburg-Vorpommeren” er en mesterskabsbane med brede fairways og store greens. Par 72. Den anden er en afvekslende og lidt kortere bane, par 71. Begge baner ligger i et naturskønt område.

Der kan tilkøbes undervisning af den lokale Pro. Klubhuset rummer en hyggelig tysk restaurant. Der er bar og foran klubhuset en hyggelig terrasse med udsigt til 18 green på en af banerne.

I den separate spa- og wellness afdeling er der indendørs swimmingpool, sauna og afslapningsrum. Der kan tilkøbes wellness behandling.   

Smukke omgivelser, gode faciliteter og et hotel, hvor vi nærmest bor på golfbanen. Man mærker straks at det er et familiedrevet sted, hvor hjertet er med. Der er ingen handicapbegrænsning, men man skal have et registreret klubhandicap for at kunne deltage. Det betyder at alle, der har fået golfkørekortet kan være med på denne tur.

Turen arrangeres i samarbejde med TV Midt Vest Plus og har Inge og Kai Hartmeyer som rejse- og matchledere. Masser af fri golf og masser af fælles hygge.

Highlights

 • Hotel ved golfbanen
 • Medbring eget udstyr på turen
 • Ubegrænset golf
 • 2 flotte 18-hullers baner
 • Fri brug af pool og sauna

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse og opvarmning. Efter opsamling kører vi med passende pauser til Strelasund Golfpark i Süderholz i det nordøstlige Tyskland. Ved ankomst får vi tildelt vores værelser på hotellet, der ligger lige ved siden af de to golfbaner. Efter indkvarteringen kan man måske nå lidt golf eller et besøg i wellness-afdelingen, inden aftensmaden nydes i det hyggelige klubhus.

2. dag: Golf. I dag skal der spilles golf. Efter den store morgenbuffet spiller vi den første af tre matcher. Der er mindre præmier, bl.a. rejsegavekort til Hanstholm Rejser. Da der er fri golf inkluderet, kan man efter vores turneringsmatch selv spille 9 eller 18 ekstra huller, hvis energien rækker til det. Vi laver en hyggelig ”After-golf” med præmieuddeling før middagen.

3. dag: Mere golf. Efter en god nats søvn og en dejlig morgenbuffet er vi klar til den anden match. I dag spiller vi på den anden af de to baner. Fri golf for de mest ivrige efter matchen. ”After-golf” med præmieuddeling før middagen.

4. dag: Mere golf. Sidste dag på golfbanen. Vi nyder faciliteterne og omgivelserne og gi'r den hele armen på golfbanen! Aftensmad i restauranten. 

5. dag: Hjemrejse. Efter den store morgenbuffet er vi klar til at starte vores hjemkørsel. Vi kører med passende pauser mod vores opsamlingssteder.

 

Golfpark Strelasund
 

Skønt golfresort i Mecklenburg-Vorpommern i Nordtyskland med to 18 hullers golfbaner. Wellness område med pool og sauna. Massage og andre wellness-behandlinger kan bestilles. Alle værelser har eget bad og toilet samt tv. Gratis Wi-Fi

Golfpark Strelasund
Zur Alten Hofstelle
18516 Süderholz

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Prisen inkluderer:

 • 4 x overnatning på hotel
 • 4 x morgenmad
 • 4 x aftensmad
 • Greenfee & ubegrænset golf
 • Kai Hartmeyer som turnerings- og rejseleder
 • 4-stjernet bus 

 

Tillæg eneværelse: 400,-

 

 

Anmeldelser af Golf- & matchtur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.498
Tyskland

Rügen

Busrejse
2.198
Tyskland

Wismar, Schwerin & Lübeck

Busrejse