Golf- & matchtur til Ærø

Hyggelig golf- og matchtur til en af Danmarks smukkest beliggende golfbaner, der ligger rundt omkring fyret på Nordøstsiden af Ærø. Fra stort set alle huller er der en fantastisk havudsigt. Golfbanen er relativ flad og derfor ikke fysisk krævende at spille, men der er derimod masser af forhindringer – lige fra blæsten til de mange fredede diger, som er med til at give banen en helt speciel karakter. Alle med et registreret hcp. kan være med, når vi spiller en match med præmier over 2x18 huller. De mest ivrige har mulighed for at spille endnu 18 huller. Vi kører med bus lige til golfbanen, og alle kan derfor have eget udstyr med på turen - såvel bag som trolley.

Rejse- og matchleder på turen er Inge og Kai Hartmeyer fra Thy.

 

Afgange

Afrejse: 
25/06/2019
Hjemkomst: 
28/06/2019
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
4.198
Forespørg

Highlights

 • En af Danmarks smukkest beliggende golfbaner
 • Medbring eget udstyr
 • Dejligt hotel i Marstal
 • Rundtur på Ærø
 • Hyggelig turnering med præmier

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi til Svendborg, hvor vi nyder en dejlig brunch på café i midtbyen. Herefter kører vi til færgelejet i Svendborg, hvorfra vi skal sejle til Ærø. Ved ankomst til Ærø kører vi direkte til hotellet, hvor vi får tildelt vores værelser på hotellet i Marstal. Herefter er der tid på egen hånd, indtil aftensmaden serveres på hotellet. Hotellet har en skøn beliggenhed tæt på vandet og kun 5 minutters gang fra Marstal, som absolut er et besøg værd. Marstal er Ærø’s største by og en flot historisk by med smalle gader, farverige gamle huse og et hyggeligt havneområde.

2. dag: Golf. Efter morgenmaden kører vi ud til golfklubben. De 18 huller ligger smukt placeret med det gamle charmerende fyrtårnet som et hyggeligt klubhus, hvor vi kan købe forfriskninger og nyde den medbragte frokostpakke fra hotellet. Fra stort set alle huller er der en fantastisk udsigt over vandet. Flere af hullerne ligger med fairways helt ud til strandlinjen. Efter den første runde i vores turnering kører vi tilbage til hotellet, hvor der er fælles aftensmad.

3. dag: Golf. Efter morgenmad på hotellet kører vi igen ud til banen og spiller anden runde. Herefter er der præmieuddeling i klubhuset. Efter en hyggelig dag og samvær i fyret kører vi tilbage til Marstal - klar til igen at nyde aftensmaden på hotellet.

4. dag: Sightseeing eller golf på egen hånd. Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører til golfbanen med de, som har flere golfkræfter tilbage. Greenfee til i dag købes på hotellet for egen regning (300 kr). Resten af gruppen tager en rundtur på Ærø til bl.a. Ærøskøbing, Bregninge Kirke og Voderup Klint. Efter frokost på egen hånd i Ærøskøbing får vi samling på gruppen igen og kører til færgen, hvor vi skal med færgen til Svendborg. Herfra kører vi mod vores opsamlingssteder.

 

 

Ærø Hotel ***

Hotellet er beliggende tæt på vandet, omgivet af mark og skov, kun 5 minutters gang fra centrum af den gamle historiske skipperby Marstal. Restauranten har en flot panoramaudsigt. Alle værelser har eget bad og toilet.

Ærø Hotel ***
Egehovedvej 4
5960 Marstal
Tlf. 6253 2406

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning på hotel
 • 3 x morgenbuffet
 • 1 x brunchbuffet på café i Svendborg
 • 2 x sandwich/madpakke
 • 3 x aftensmad
 • 2 x greenfee
 • Færge Svendborg-Ærøskøbing t/r
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk matchleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 450,-

Golfbiler kan lejes. Pris 250,- pr. dag.
Bestilles sammen med rejsen. 

Anmeldelser af Golf på Ærø

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

4.498
Tyskland

Golf - Gut Apeldör

Busrejse
4.598
Tyskland

Golf - Gut Kaden

Busrejse