København - Tivoli - Halloween

Tivoli har siden 2006 afholdt Halloween i skolernes efterårsferien. Arrangementet er siden da blevet Havens mest besøgte periode om året. Det er blevet en tradition for mange børnefamilier at tage på udflugt til den meget flotte Halloween udsmykkede have. Tivoli pyntes med græskar, fugleskræmsler, spindelvæv og meget mere der giver den helt rette Halloween stemning for store og små. Stemningen er hyggelig uhyggelig, så selv de mindste kan være med. Halloween i Tivoli er en oplevelse for alle aldersgrupper. 

På denne endagstur til Halloween i Tivoli vil der være en masse aktiviteter og mulighed for at møde Tivolis hekse, Harlekin, Pjerrot og Columbine på Halloween Torvet. Tivolis forlystelser kører og restauranterne er åbne og de mange markedsboder sælger alverdens lækkerier, delikatesser samt halloween spøg og skræmt.

Afgange

Afrejse: 
19/10/2018
Hjemkomst: 
19/10/2018
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
598
Forespørg
Afrejse: 
27/10/2018
Hjemkomst: 
27/10/2018
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
598
Forespørg

PROGRAM:

Efter endt opsamling kører vi direkte til København, kun afbrudt af passende pauser undervejs. Ved ankomsten til København kører vi til Rådhuspladsen. Herfra er der kort og nem adgang til Tivoli, ligesom det giver mulighed for en tur på Strøget inden besøget i Tivoli. Kl. 20.00 forlader vi København og kører - efter dagens (u)hyggelige oplevelser - tilbage til vore hjembyer. 

-

Børn 0-7 år koster 398,-

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Fyn (E20) - Sjælland (E20)

 

Prisen inkluderer:

  • Buskørsel til København t/r
  • Kaffe m. rundstykke på udturen.
  • Entre til Tivoli

I prisen er inkluderet en entrebillet til Tivoli, som udleveres i bussen, så man undgår køen ved indgangen til Tivoli. 

Hvis man ønsker det, kan vi tilbyde dig at købe turpas til Tivoli sammen med din rejse, hvorefter du får dine billetter udleveret i bussen på rejsedagen og slipper for køen. 

Børn 0-7 år koster 398,-

Anmeldelser af Halloween i Tivoli

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

498
Tyskland

Designer Outlet Neumünster

Busrejse
5.298
Frankrig

Paris & Disneyland

Busrejse
498
Danmark

København - Juletur

Busrejse