Husum - Juletur

Ved Vadehavet ligger den hyggelige havneby Husum med smalle gader, farverige huse og en lille havn midt i det hele. I Husum og omegn bor omkring 33.000 mennesker, og der er ligeså mange får som mennesker. Husum er også et fint indkøbscentrum. En seværdighed er de mange fine gamle gavlhuse med smukke facader og smalle gader med toppede brosten. Husum var en lille by langt inde i landet, lige indtil stormfloden kom 1362, hvor byen blev forvandlet til en havneby. Forskellen mellem ebbe og flod er markant, nemlig 3.30 meter - et spændende fænomen at følge. Ved inderhavnen som går helt ind i byens centrum, er der en del cafeer og restauranter samt shopping muligheder. Hotellet ligger i centrum, så det er nemt at gå til og fra det smukke og romantiske julemarked, som er på byens torv.

 

Highlights:

 • Hotel i centrum
 • Gåafstand til den gamle Markedsplads
 • Besøg i den gamle by Slesvig med julemarked
 • Besøg på en af Tysklands største markedspladser
 • Julemarked i Flensborg
 • Julemarked i Husum

 

PROGRAM:

1. dag: Slesvig - Husum: Efter endt opsamling holder vi dagens første pause, hvor vi får en kop kaffe og et rundstykke ved bussen. Herefter kører vi med passende pauser, til vi ankommer til Slesvig. I Slesvig kan vi besøge et julemarked som i gamle dage. I nordens ældste by er der lagt op til masser af julehygge med boder, der kan friste med alt lige fra Glühwein til ristede nødder, kunsthåndværk, julegaveideer og meget andet. Der bliver tid til at købe lidt frokost og evt. at besøge domkirken. Derefter kører vi til Husum, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad på hotellet. Vi bor lige i centrum, så aftenen kan evt. bruges på at gå en tur i den flotte julepyntede by.

2. dag: Husum - Heide. Efter et righoldigt morgenbord kører vi en tur sydpå til den hyggelige by Heide. Her afholdes der julemarked på Südermarkt-pladsen, som er en af Tysklands største markedspladser. Midt på den festligt udsmykkede markedsplads har man placeret en 600 m2 stor skøjtebane til at sikre den rette vinterstemning. Rundt på pladsen finder man et utal af boder, som tilbyder alt - lige fra godt til ganen til julegaveideer. Efter tid til frokost på egen hånd vender vil tilbage til Husum, hvor det sidste af eftermiddagen kan bruges i byen eller til afslapning på hotellet. Vi mødes igen til aftensmad.

3. dag: Flensborg - Hjemrejse. Vi pakker bussen og kører mod nord. Vi gør et ophold i den julepyntede by Flensborg. Her har vi masser af gode indkøbsmuligheder og igen et hyggeligt julemarked. Vi får tid til at købe lidt frokost enten ved juleboderne eller på en af de mange restauranter, der findes her. Derefter kører vi til Otto Duborg, hvor vi holder en indkøbspause, før vi kører mod vore hjembyer.

 

Nordsee-Hotel Hinrichsen ***

Dejligt 3-stjernet hotel, centralt beliggende i Husum. Lige udenfor gadedøren ligger gågaden og torvet samt slotsparken og den maleriske inderhavn. Alligevel er her stille og fredeligt og man føler sig godt tilpas på det hyggelige hotel. Her er der mulighed for at slappe af og lade sjælen falde til ro. Hotellet har en hyggelig bar. Alle værelser har tv, radio og bad/toilet.

Nordsee-Hotel Hinrichsen ***
Süderstrasse 35-43
25813 Husum
Tlf. +49 484189070

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

På rejsen d. 01.12.2020

 • 2 x overnatning i Husum
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftensmad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

På rejsen d. 04.12.2020

 • 2 x overnatning i Husum
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x aftensmad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse:
01.12.20: 350,-
04.12.20: 400,-

Anmeldelser af Husum - Juletur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

1.998
Tyskland

Hamburg - Juletur

Busrejse
1.998
Tyskland

Hannover - Juletur

Busrejse
298
Tyskland

Flensborg & Grænsen

Busrejse