Juleaften i Braunschweig, Tyskland

Har du lyst til at fejre juleaften i samvær med andre - eller har du bare lyst til at lade andre stå for julemiddagen? Så tilbyder vi i år denne dejlige juleaftenstur til Braunschweig. Byen ligger lige nord for Harzen og er et godt udgangspunkt for et par afslappende juleudflugter. Hotellet ligger i udkanten af byen i rolige omgivelser, så rammerne er sat for en hyggelig jul.

 

Afgange

Afrejse: 
23/12/2021
Hjemkomst: 
26/12/2021
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.498
Bestil

Highlights

 • Hyggeligt samvær med andre i uformelle rammer.
 • Lad andre lave julemiddagen.
 • Besøg de hyggelige julemarkeder i Braunschweig
 • Udflugt til Hildesheim

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling holder vi dagens første pause, hvor vi får en kop kaffe og et rundstykke ved bussen. Herefter kører vi med passende pauser, til vi ankommer til hotellet, hvor vi bliver indkvarteret. Undervejs vil der være frokost. Vi får lidt tid på hotellet til at slappe af inden vi mødes igen og får aftensmad.

2. dag: Braunschweig - Juleaften. Efter et righoldigt morgenbord er der tid til at se nærmere på Braunschweig. Vi kører med bussen til centrum og får tid til at opleve julemarkedet, de mange juleboder og hyggelige steder. Der bliver også tid på egen hånd til at købe frokost på en af mange restauranter, der findes i byen. Efter frokost kører vi tilbage til hotellet, hvor der er kaffe og kage klar til os. Herefter tid til at slappe af og gøre klar til juleaften. Hotellet byder på en festlig 4-retters julemiddag.

3. dag: Hildesheim. Vi sover lidt længere og får tid at nyde den lækre julebrunch på hotellet. Over middag kører vi en tur til Hildesheim med de mange gamle bindingsværkshuse. Byen har en 1.000 år gammel rosenstok, som vokser op ad domkirken. Dette er grunden til, at byen har lavet 130 brosten med roser, som man kan følge på en tur rundt i byen. Man kan følge ruten i byen hvormed man ser byens vigtigste seværdigheder. På markedspladsen har vi det smukke gamle rådhus og slagternes gildehus, der med sine syv etager og en højde på 26 meter anses den for at være en af de højeste bindingsværksbygninger i Tyskland, men vi skal også se byens vartegn, som er det 114 meter høje tårn på Skt. Andreaskirken. Tilbage på hotellet nyder vi aftensmaden som i aften er et pølse-/ostebord.

4. dag: Hjemrejse. Efter et righoldigt morgenmåltid kører vi hjemover. Vi holder passende pauser undervejs og spiser en madpakke ved bussen. Vi forventer at være hjemme først på aftenen.

Best Western Hotel Braunschweig Seminarius ***

Moderne 3-stjernet hotel beliggende i udkanten af Braunschweig. Hotellet har egen restaurant og hyggelig bar samt fitnessrum og sauna. Alle værelser er komfortablet indrettet og med eget bad og toilet. Gratis WiFi.

Best Western Hotel Braunschweig Seminarius ***
Hauptstr. 48b
38110 Braunschweig
Tlf. +49 5307 2090

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x julebrunch
 • 1 x frokost
 • 1 x madpakke
 • 2 x aftensmad
 • 1 x julemiddag
 • 1 x kaffe og kage
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 500,-

Anmeldelser af Juleaften i Braunschweig

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

2.298
Tyskland

Wismar & Rostock - Juletur

Busrejse
598
Danmark

København - Juletur

Busrejse
2.898
Tyskland

Berlin - Juletur

Busrejse