Juleaften i Hessen 2018

Har du lyst til at fejre juleaften i samvær med andre ? Så tilbyder vi i år denne dejlige juleaftenstur til Baunatal, som ligger smukt i Nordhessens skovklædte bjerge og idylliske dale med rislende bække og romantiske byer.

 

OBS: Intet tillæg for eneværelse

Afgange

Afrejse: 
23/12/2018
Hjemkomst: 
26/12/2018
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.498
Bestil

Highlights

 • Hyggeligt samvær med andre i uformelle rammer
 • Afslappende udflugter i området
 • Drikkevarer til middagene
 • Mulighed for en sving-om til en hyggelig musikaften

 

PROGRAM:

1. dag: Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til vi når Hotel Ambassador i Baunatal. Vi får tildelt vores værelser og mødes herefter i restauranten hvor vi bliver budt velkommen med en vinterpunch og dejlig aftensmad med fri øl, vin, vand og sodavand til.

2. dag: En skøn dag venter os. Vi kan sove lidt længe og nyde morgenmaden. Derefter kører vi en lille tur til Kassel by, hvor der bliver mulighed for en gåtur i byen på egen hånd, og en tur med bussen i området, bl.a. til Wilhelmshöhe Parken, og Herkules monumentet og nyde den flotte udsigt over det vinterlige Kassel. Eftermiddagen kan nydes på hotellet med julekaffe og vafler, samt besøg af julemanden. Vi kan, for de der ønsker dette, arrangere en juleaftens gudstjeneste om eftermiddagen og/eller en midnatsgudstjeneste i den nærliggende kirke. Julemiddagen, som er Galabuffet serveres i den hyggelige restaurant Brooklyn`s, igen med fri drikkevarer til middagen. Der er mulighed for at sende julehilsen hjem til familie og venner via gratis internet. Efter en hyggelig juleaften siger vi godnat og tak for i dag.

3. dag: Efter god tid til morgenmaden vil der være mulighed for en udflugt ud i området bl.a. til Ederstausee, som er en af Tysklands smukkeste opdæmmede søer, hvor vi kan gå ud på dæmningen. Over søen knejser den gamle borg Waldeck, herfra er der en meget flot udsigt over søen.  Vi skal også besøge den gamle Kejserby, Fritzlar, med de mange smukke bindingsværkshuse. Hen på eftermiddagen vender vi tilbage til hotellet, hvor vi skal nyde en dejlig "Vinterbuffet" igen med fri drikkevarer til. Der bliver mulighed for en dans til musik af en DJ.

4.dag: Efter det righoldige morgenmåltid kører vi hjemover. Vi holder en pause ved grænsen inden vi forsætter mod hjembyerne.

Best Western Hotel Ambassador****

Dejligt 4-stjernet hotel beliggende lidt sydvest for Kassel, i hjertet af Tyskland. Hotellet ligger i centrum af Baunatal med mange faciliteter lige uden for døren. Hotellet har sauna, elevator, restaurant og hyggelig hotelbar. Alle værelser er med eget bad og toilet, hårtørrer, TV og minibar. Et godt valg for den kræsne gæst.

Best Western Hotel Ambassador ****
Friedrich Ebart Allee 1
34225 Baunatal/Kassel
Tlf. 0049 561 49930

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Prisen inkluderer:

 • 3 overnatninger på 4-stjernet hotel
 • 3 x morgenmad
 • 1 x vinterpunch
 • 1 x 3-retters menu inkl. drikkevarer
 • 1 x gallabuffet inkl. drikkevarer
 • 1 x vinterbuffet inkl.drikkevarer
 • 1 x musikunderholdning
 • Julekaffe med vafler
 • Besøg af julemand
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Intet tillæg for eneværelse

Anmeldelser af Juleaften i Hessen

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

4.198
Tyskland

Nytårsaften i Hessen

Busrejse
1.398
Tyskland

Lübeck - Juletur

Busrejse
2.198
Tyskland

Bremen - Juletur

Busrejse