Danmark - Juletur til Sydfyn

Forkæl dig selv med en rigtig hyggelig juletur. Julen på Fyn er nemlig noget helt særligt. Mange af de eventyrlige slotte og herregårde pynter op og byder indenfor til stemningsfulde julemarkeder på hele øen. Vi besøger Boltinggaard Gods ved Ringe, med gammeldags jul & julemarked og det charmerende H.C. Andersen julemarked i Odense - hvert sted har sin helt egen opskrift. Vi skal se julelysene funkle fra træer og bygninger. Kom i julestemning i de julepyntede gader i Svendborg og Odense, der gør juleshopping til en særlig oplevelse.  

Afgange

Afrejse: 
01/12/2018
Hjemkomst: 
02/12/2018
Antal dage: 
2
Pris uden tilkøb: 
2.298
Bestil

Highlights

 • Dejlige omgivelser
 • Julemarked på Boltinggaard Gods
 • Lækker julebuffet
 • Æbleskiver og gløgg på Boltinggaard
 • Oplev H.C. Andersens julemarked i Odense

 

PROGRAM:

1. dag: Efter endt opsamling og en formiddagskaffepause går turen sydpå til Hotel Christiansminde, som er beliggende midt i den smukke sydfynske natur, helt ned til Svendborgsund. Efter ankomsten får vi serveret en let frokost. Efter frokosten kører vi til Boltinggaard Gods, hvor vi skal opleve gammeldags jul på Godset(entre incl. i prisen). Julemarkedet på Boltinggaard Gods er en tilbagevendende tradition, hvor ca. 8000 gæster i 2017 besøgte julemarkedet. Her er omkring 70 udstillere til at præsentere alt hvad hjertet kan begære af spændende ting såsom julepynt, brugskunst, lækre delikatesser, juletræer, dekorationer, julegodter, glaskunst, mode og andre spændende julegaveideer. De storslåede og hyggelige rammer bidrager til at fuldende oplevelsen. Vi får serveret gløgg og æbleskiver i den hyggelige cafe på Boltinggaard. Efter besøget kører vi tilbage til Christiansminde, hvor vi tjekker ind på værelserne og kan slappe lidt af, inden vi skal have aftensmad. Vi får serveret en lækker julebuffet med kolde og lune retter med efterfølgende kaffe.  

2. dag: Vi starter dagen med en dejlig morgenmadsbuffet. Vi forlader værelserne og Hotel Christiansminde for at køre en tur til Odense. Vi går en tur i Odense centrum, hvor vi mødes med julestemning, markedsboder, underholdning, hestevogne og historiske karruseller. Det myldrer med gøglere og nisser, lirekassemænd, markedsfolk og julekor og ikke mindst H.C. Andersens eventyrfigurer. Vi kan købe unikke julegaver, gløgg, æbleskiver, risengrød og andet julegodt. Efter frokost på egen hånd forlader vi hen på eftermiddagen Odense og Fyn for at køre hjem til vore hjembyer.

 

 

Hotel Christiansminde

Hyggeligt hotel beliggende lige ned til Svendborgsund, tæt på vandet og i den smukke sydfynske natur. Her er dejlige store lyse værelser og alle med egen balkon/terrasse.  Alle værelser har eget bad og toilet, gratis internet, TV, føntørre, elkoger og telefon.

Hotel Christiansminde
Christiansmindevej 16
5700 Svendborg
Tlf: 62 21 90 00

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Prisen inkluderer:

 • Overnatning på Hotel Christiansminde
 • Let frokostanretning
 • Morgenbuffet
 • Julebuffet med kolde og lune retter
 • Kaffe/the efter middagen
 • Entre til Boltinggaard Gods
 • Gløgg og æbleskiver i cafeen ved Boltinggaard Gods
 • Udflugt til Valdemar Slot og Odense
 • Dansk Rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 200,-

Anmeldelser af Juletur til Sydfyn

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

498
Danmark

København - Juletur

Busrejse
2.898
Sverige

Göteborg - Juletur

Busrejse
2.198
Tyskland

Bremen - Juletur

Busrejse