KANDIS koncert i Svendborg

Giv dig selv en pause fra julens trængsel og alarm, julegaveindkøb, og julebag. Forkæl dig selv med en skøn weekend i Svendborg, hvor vi skal bo på dejlige Hotel Ærø. Slip for at tænke på morgen- eller aftensmad - den bliver serveret for dig. Underholdningen sørger KANDIS for. Det eneste du skal sørge for er et godt humør, og så skal du måske lige kridte danseskoene.

 

Afgange

Afrejse: 
17/12/2022
Hjemkomst: 
18/12/2022
Antal dage: 
2
Pris uden tilkøb: 
1.898
Bestil

PROGRAM:

1. dag: KANDIS koncert. Vi starter fra Thisted kl. 08.00 og har opsamling undervejs. Vi ankommer til Svendborg først på eftermiddagen. Her vil der være lidt tid på egen hånd til at se sig rundt i den hyggelige julepyntede by, finde et sted at spise frokost eller slappe af på hotellet. Sidst på eftermiddagen kører vi til Midtbyhallen, hvor vi starter med at nyde en lækker buffet, og hvor KANDIS efterfølgende vil byde op til dans.

Efter koncerten ruller en pølsevogn ind, og der vil blive serveret hotdog til natmad. Herefter kører vi med bussen tilbage til hotellet.

 

2. dag: Odense - Hjemrejse. Efter en dejlig morgenbuffet på hotellet går vi i bussen og sætter kursen mod Odense. Her vil der være et par timer på egen hånd til at gå rundt i byen. I kan besøge et af de hyggelige julemarkeder man finder i midtbyen, besøge H.C. Andersens Hus eller måske juleshoppe, hvis man mangler at få et par julegaver i hus. Først på eftermiddagen mødes vi ved bussen og fortsætter mod vores hjembyer.

 

Hotel Ærø

Hotel Ærø er et hyggeligt hotel beliggende ved Svendborg Havn. Hotellet tilbyder værelser med eget badeværelse samt fladskærms-tv med kabelkanaler. Gågaden Gerritsgade ligger under 5 minutters gang derfra.

Hotel Ærø
Brogade 1-3
5700 Svendborg

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

  • 1 x overnatning
  • 1 x buffet inden koncerten
  • 1 x billet til Kandis koncert
  • 1 x natmad efter koncerten (hotdogs)
  • 1 x morgenmad
  • Tid på egen hånd i Odense 
  • 4 stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 300,-

Anmeldelser af KANDIS koncert

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

2.298
Danmark

West Side Story - Operahuset

Busrejse
1.098
Danmark

Pretty Woman - Musical

Busrejse