Tyskland - Kassel - Påsketur

Denne interessante tur går til Kassel, som ligger smukt i Nordhessens skovklædte bjerge og idylliske dale med rislende bække og romantiske byer med pyntelige bindingsværkshuse, opdæmmede søer, borge og slotte midt i Tysklands hjerte. Denne del af Hessen er kendt for sin friske luft samt et godt og mildt klima. Vi skal opleve byen Kassel med den smukke flod Fulda samt køretur langs Weser og Werra floderne. Desuden skal vi se det smukke landskab med de romantiske byer omkring Edersee. Og så skal vi selvfølgelig opleve den tyske tradition, hvor man pynter med påskeæg på træerne i haverne.

 

 

Afgange

Afrejse: 
19/04/2019
Hjemkomst: 
22/04/2019
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
2.998
Bestil

Highlights

 • Oplev Wilhelmshöhe park og slot
 • Tur til Edersee med Waldeck slot
 • Se Herkules statuen
 • Drikkevarer til aftensmaden inkluderet

 

PROGRAM:

Udrejse: Vi kører med passende pauser til vi når hotellet i Baunatal, som er en forstad til Kassel, hvor vi bliver indkvarteret og får aftensmad inkl. drikkevarer. Aftenen kan man nyde i hotellets hyggelige bar eller måske spadsere en tur i byen.

Kassel-Wilhelmshöhe: Vi bruger dagen i og omkring Kassel. Kassel er på størrelse med Odense og har rigtig mange ting at tilbyde. Vi starter med at køre en lille tur rundt i byen. Derefter kører vi til den største bjergpark i Tyskland, nemlig Wilhelmshöhe Parken med det fantastiske slot. Vi får mulighed for at besøge det interessante museum på slottet med 23 møblerede rum. Efter dette besøg er der mulighed for at se nærmere på f.eks. de enestående maleriudstillinger på slottet som bl.a. Rembrandt malerier og Van Dyck malerier eller måske blot nyde den flotte park. Efter en god pause her fortsætter vi med bussen op til byens vartegn, Herkules Monumentet, med det store vandkunst anlæg. Aftensmad inkl. drikkevarer på hotellet.

Eder Stausee- Fritzlar:  I dag kører vi gennem Naumburg til Eder Stausee, som betragtes som den smukkeste af Tysklands opdæmmede søer. Søen regulerer bl.a. vandstanden i floden Weser. Vi skal se den 47 m. høje dæmning, der opdæmmer søen. Over søen knejser den gamle borg Waldeck, hvorfra der er en pragtfuld udsigt over søen. Vi fortsætter herfra til den gamle Kejserby Fritzlar. Byen har dybe katolske rødder. Blandt byens mange velbevarede bygninger er bl.a. Domkirken Skt. Petri, markedspladsen med et imponerende springvand, ca. 450 bindingsværkshuse samt den gamle bymur, som næsten er intakt. Efter tid på egen hånd i Fritzlar går turen tilbage til hotellet, hvor vi får dejlig aftensmad inkl. drikkevarer.

Hjemrejse: Efter nogle oplevelsesrige dage sammen med andre rejsende går turen hjemover lige efter morgenmaden. På vejen hjem holder vi en pause ved den dansk/tyske grænse. Vi er hjemme hen på aftenen.

 

Best Western Hotel Ambassador****

Vi bor på det hyggelige 4-stjernede Best Western Hotel Ambassador i Baunatal, lidt sydvest for Kassel. Hotellet ligger i centrum af  Baunatal med mange faciliteter lige uden for døren. Hotellet har sauna, elevator, restaurant, WiFi, hyggelig hotelbar og udendørs Biergarten. Alle værelser er moderne indrettet og har bad/toilet, hårtørre, minibar og TV.

Best Western Hotel Ambassador****
Friedrich Ebart Allee 1
34225 Kassel/Baunatal
Tlf.: +49 561 499300

 

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning på 4-stjernet hotel
 • 3 x morgenmad
 • 3 x aftensmad som buffet med forskellige temaer
 • Fri drikkevarer til aftensmaden indtil kl. 22.00
 • Fri afbenyttelse af sauna
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 350,-

 

Anmeldelser af Kassel - Påsketur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

2.598
Danmark

Påske på Ærø

Busrejse
4.398
Holland

Holland - Forårstur

Busrejse
2.598
Sverige

Tranetur Sverige

Busrejse