Kulturnatten 2017 - København

Vær med når København endnu en gang holder længe åbent i kulturens navn. En lang række af byens offentlige og private institutioner, biblioteker, museer, koncertsteder, kirker, slotte, aviser, foreninger og mange flere steder lader dig kigge med bag facaden denne ene nat hvert år. I København finder Kulturnatten sted fredagen inden efterårsferien og varer det meste af aftenen og natten. Hele København lyser op til Kulturnatten – fra indre by til Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Islands Brygge, Amagerbro og Christianshavn. Der er et væld af forskellige arrangementer og oplevelser – og sidst men ikke mindst mulighed for at besøge steder, som normalt kun har begrænset eller ingen adgang for offentligheden.

For at få adgang til Kulturnattens arrangementer skal man have et Kulturpas, hvis man er 12 år og derover. Et Kulturpas giver samtidig adgang til ubegrænset kollektiv transport med busser, tog og metro i Hovedstadsområdet fra kl. 17 til kl. 05. To børn til og med 11 år rejser gratis sammen med en voksen med Kulturpas. Der findes også et Børnepas, som er gratis og kun for sjov til alle børn til og med 11 år. Læs mere på www.Kulturnatten.dk, hvor du kan finde program og yderligere information.

 

 

Børn under 12 år: 998,-

Afgange

Afrejse: 
13/10/2017
Hjemkomst: 
14/10/2017
Antal dage: 
2
Pris uden tilkøb: 
1.098
Forespørg

PROGRAM:

1. dag: Vi kører fra Thisted kl. 08.00. Efter endt opsamling går turen mod København via Fyn og Storebæltsbroen. Vi forventer at ankomme til hotellet midt på eftermiddagen. Efter tjek ind på hotellet er det tid til at opleve Kulturnatten på egen hånd.

2. dag: Tid på egen hånd i København. Vi kan sove længe eller se nærmere på byen i dagslys. Vi bor lige i centrum, så det er nemt at komme til f.eks. Kongens Nytorv eller Tivoli. Værelserne skal forlades senest kl. 11, hvorefter hotellet opbevarer bagagen. Bussen henter os ved hotellet kl 15, hvorefter turen går hjemover. Forventet hjemkomst sidst på aftenen. 

Wakeup Copenhagen**

Hotellet har 498 nye hotelværelser, som alle er udstyret med fladskærms-TV, arbejdsbord, aircondition, bad og toilet samt gratis trådløst internet. Hotellet har morgenmadsrestaurant. Wakeup Copenhagen i Borgergade er placeret helt centralt i København og er designet af den anerkendte danske arkitekt Kim Utzon. Der findes ingen værelser med delte dobbeltsenge.

Wakeup Copenhagen**
Borgergade 9
1300 København K
Tlf: 4480 0000

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Fyn (E20) - Sjælland (E20)

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Prisen inkluderer:

  • Kørsel til København t/r
  • 1 x overnatning på hotel
  • 1 x morgenbuffet
  • 4-stjernet bus 

 

Tilkøb Kulturpas 2017, voksen (12+): 100,-

Tilkøb Kulturpas 2017, barn (0-11 år): gratis og kun for sjov

Anmeldelser af Kulturnatten 2017

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Hello world.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

598
Danmark

Halloween i Tivoli

Busrejse
498
Danmark

København - Juletur

Busrejse
5.298
Frankrig

Paris & Disneyland

Busrejse