Italien - Lido di Jesolo - 16 dage

Sommerferie i Italien med den skønneste hvide sandstrand og den ægte italienske feriestemning. Den hyggelige hovedgade og beliggenheden tæt på Venedig er blot nogle af de ting som år efter år tiltrækker utallige besøgende til Lido di Jesolo. Den lange sandstrand byder på lavt badevand, strandstole og små hyggelige strandbarer. Hver aften forvandles hovedgaden i Lido di Jesolo til en hyggelig og atmosfærefyldt gågade med sjove butikker, hyggelige restauranter og små tivolier. Lido di Jesolo syder af feriestemning og byder på masser af aktivitetsmuligheder for hele familien. 

På denne rejse er der overnatning på udrejsen og non-stop kørsel på hjemrejsen.

Dag 1-6 er med dansk rejseleder og arrangerede udflugter.

Dag 7-14 er ferie på egen hånd uden rejseleder

 

Afgange

Afrejse: 
17/07/2021
Hjemkomst: 
01/08/2021
Antal dage: 
16
Pris uden tilkøb: 
10.498
Bestil

Highlights

 • Hotel tæt på strand og gågade
 • Brede børnevenlige sandstrande
 • Swimmingpool på hotellet
 • Mulighed for at opleve Venedig & Trieste
 • Besøg på vingård

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter opsamlingen kører vi med passende pauser til hotellet i Tyskland, hvor vi får aftensmad efter indkvarteringen.

2. dag: Lido di Jesolo. Vi får morgenmad på hotellet inden vi kører videre mod Italien og Lido di Jesolo. Vi er fremme på hotellet til aftensmad og kan bruge aftenen på hotellet eller en gå tur i den hyggelige og livlige by.  

Venedig: En heldagsudflugt til det evig aktuelle og unikke Venedig. Her møder man politi og ambulancer der rykker ud med speedbåde, folk der kommer sejlende på arbejde, i det hele taget en speciel by uden biler. Vi tager den lokale bus fra Lido di Jesolo og derefter sejler vi til Venedig. Her vil vi starte med en byrundtur og se de flotte bygninger bygget på pæle, Markedspladsen, byens midtpunkt, og de mange broer der binder byen sammen. Der vil også være tid på egen hånd. Pris ca. 30 euro inkl. bus og sejltur.

Marked: Vi tager en halvdags udflugt til det lokale marked, hvor der er mulighed for at gøre nogle gode og billige indkøb. Pris: 50 dkr.

Vinsmagning: Italien er kendt for sine mange vine, og vi tager på en hyggelig tur ud til vingården Tenuta Mosole. Her får vi en guidet rundtur på gården, ser vinmarkerne og smager nogle af gårdens vine. Pris ca. 10 euro.

Trieste: Vi kører en heldagsudflugt til storbyen Trieste, som ligger smukt i bugten ud til Adriaterhavet. Byen ligger et par timers kørsel fra Lidoen og er rig på historie, kultur og handelsliv. I den gamle bymidte finder man desuden hyggelige små gader og cafeer, der indbyder til en kaffepause. Vi ser os om i byen til fods sammen med rejselederen, hvorefter der vil blive noget tid på egen hånden inden vi kører tilbage til hotellet på Lidoen. Pris: 75 dkr.

7. - 14. dag: Ophold uden rejseleder. Nyd hotellet, stranden, poolen eller tag på udflugt på egen hånd til f.eks. Murano eller Burano.

15. og 16. dag: Non-stop hjemrejse. Efter morgenmaden pakker vi bussen og forlader Italien for denne gang. Vi kører den smukke tur gennem Italien og Østrig, videre gennem Tyskland til Danmark, hvor vi forventer at være hjemme søndag først på eftermiddagen.

 

Hotel Brioni Mare ****

Dejligt 4-stjernet hotel kun 500 meter fra den skønne badestrand. Fra hotellets tag er der en smuk udsigt til havet og her kan man nyde en tur i hotellets Jacuzzi. Hotellet ligger centralt med kun 100 m til gågaden, men stadig i rolige omgivelser. Hotellet byder på bar, restaurant, swimmingpool og fitness rum. Alle værelser har bad, toilet, TV, aircondition og balkon/terrasse.

Hotel Brioni Mare****
Via Dante Alighieri VII, 5
30016 Jesolo VE
Tlf.: +39 0421 92 610

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 1 x overnatning i Tyskland
 • 13 x overnatning i Lido di Jesolo
 • 14 x morgenbuffet
 • 14 x aftensmad
 • Adgang til strandstole på stranden
 • Dansk rejseleder dag 1-6
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 3.400,-

Anmeldelser af Lido di Jesolo 16 dage

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

6.298
Kroatien

Rabac - Istrien

Busrejse
6.798
Italien

Toscana & Elba

Busrejse
6.798
Italien

Lido di Jesolo

Busrejse