Italien - Lido di Jesolo 

Den skønneste lange hvide sandstrand, det dejlige vand, den ægte italienske feriestemning, den hyggelige hovedgade og beliggenheden tæt på Venedig er blot nogle af de ting som år efter år tiltrækker utallige besøgende til Lido di Jesolo. Den lange sandstrand byder på lavt badevand, strandstole og små hyggelige strandbarer. Hver aften forvandles hovedgaden i Lido di Jesolo til en hyggelig og atmosfærefyldt gågade med sjove butikker, hyggelige restauranter og små tivolier. Lido di Jesolo syder af feriestemning og byder på masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.

 

Afgange

Afrejse: 
17/07/2021
Hjemkomst: 
25/07/2021
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
6.798
Bestil

Highlights

 • Hotel tæt på strand og gågade
 • Brede børnevenlige sandstrande
 • Swimmingpool på hotellet
 • Mulighed for at opleve Venedig & Trieste
 • Besøg på vingård

 

PROGRAM:

1. dag: Efter opsamlingen kører vi med passende pauser til hotellet i Tyskland, hvor vi får aftensmad efter indkvarteringen.

2. dag: Vi får morgenmad på hotellet inden vi kører videre mod Italien og Lido di Jesolo. Vi er fremme på hotellet til aftensmad og kan bruge aftenen på hotellet eller en gå tur i den hyggelige og livlige by.  

Venedig: En heldagsudflugt til det evig aktuelle og unikke Venedig. Her møder man politi og ambulancer der rykker ud med speedbåde, folk der kommer sejlende på arbejde, i det hele taget en speciel by uden biler. Vi tager den lokale bus fra Lido di Jesolo og derefter sejler vi til Venedig. Her vil vi starte med en byrundtur og se de flotte bygninger bygget på pæle, Markedspladsen, byens midtpunkt, og de mange broer der binder byen sammen. Der vil også være tid på egen hånd. Pris ca. 30 euro inkl. bus og sejltur.

Marked: Vi tager en halvdags udflugt til det lokale marked, hvor der er mulighed for at gøre nogle gode og billige indkøb. Pris: 50 dkr.

Vinsmagning: Italien er kendt for sine mange vine, og vi tager på en hyggelig tur ud til vingården Tenuta Mosole. Her får vi en guidet rundtur på gården, ser vinmarkerne og smager nogle af gårdens vine. Pris ca. 10 euro.

Trieste: Vi kører en heldagsudflugt til storbyen Trieste, som ligger smukt i bugten ud til Adriaterhavet. Byen ligger et par timers kørsel fra Lidoen og er rig på historie, kultur og handelsliv. I den gamle bymidte finder man desuden hyggelige små gader og cafeer, der indbyder til en kaffepause. Vi ser os om i byen til fods sammen med rejselederen, hvorefter der vil blive noget tid på egen hånden inden vi kører tilbage til hotellet på Lidoen. Pris: 75 dkr.

8. dag: Vi forlader Hotel Brioni og kører igennem det smukke Italien og Østrig videre til Tyskland, hvor vi skal overnatte.

9. dag: Efter morgenmaden kører vi det sidste stykke til Danmark og vi forventer at være hjemme hen på aftenen.

Rejse: Lido di Jesolo, Italien


"Turen til Jesolo kan varmt anbefales. Det er ren afslapning på et rigtig godt hotel med god beliggenhed og dejligt byliv. "

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."Hotel Brioni Mare ****

Dejligt 4-stjernet hotel kun 500 meter fra den skønne badestrand. Fra hotellets tag er der en smuk udsigt til havet og her kan man nyde en tur i hotellets Jacuzzi. Hotellet ligger centralt med kun 100 m til gågaden, men stadig i rolige omgivelser. Hotellet byder på bar, restaurant, swimmingpool og fitness rum. Alle værelser har bad, toilet, TV, aircondition og balkon/terrasse.

Hotel Brioni Mare****
Via Dante Alighieri VII, 5
30016 Jesolo VE
Tlf.: +39 0421 92 610

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning i Tyskland
 • 6 x overnatning i Lido di Jesolo
 • 8 x morgenbuffet
 • 8 x aftensmad
 • Adgang til strandstole på stranden
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 1.750,-

Anmeldelser af Lido di Jesolo

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________ 
Lisbeth & Kjeld 30.07.19
Turen til Jesolo kan varmt anbefales. Det er ren afslapning på et rigtig godt hotel med god beliggenhed og dejligt byliv. 

__________________________________________________
Brian 29.07.19
Fantastisk dejlig rejse, alting tæt på, både strand og gågade. Mega hyggelige caféer, og lækre pizzaer.

__________________________________________________
Annie & Jens Martin 29.07.18
For 4. gang har vi deltaget i denne dejlig tur ned gennem Europa til perfekt sandstrand, skønt badevand og lækkert hotel.

__________________________________________________
Irene 24.07.18
Dejligt hotel med perfekt beliggenhed - 75 metet til havet og tæt på gågaden. Det kunne ikke være bedre, så jeg kan kun anbefale at tage med.

__________________________________________________
Lisbeth & Kjeld 24.07.18
Fint hotel tæt på stranden og tæt på byen

__________________________________________________
Lars 24.07.17
Det var en rigtig hyggelig tur. Rigtig god bus at køre i. Gode chauffører. Fint hotel

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

6.298
Kroatien

Rabac - Istrien

Busrejse
6.798
Italien

Toscana & Elba

Busrejse
6.798
Italien

Lido di Jesolo

Busrejse