England - London

En oplevelsesrig rejse for alle aldre til storbyen London. Kom med ind i Harry Potters verden, når vi besøger Harrow School, som er en af Englands ældste og fineste privatskoler. Eller tag med på den store byrundtur i London med vores rejseleder, hvor vi kommer rundt i storbyen med bus, undergrunden og til fods. London har mange muligheder - også når det drejer sig om shopping, så en gåtur på Oxford Street er næsten uundgåeligt.  

Vi bor på et dejligt 4-stjernet familie venligt hotel, tæt ved undergrundsstationen Hammersmith. Herfra er der få stop til nogle af Londons store seværdigheder som Piccadilly Circus og Covent Garden.

 

Afgange

Afrejse: 
10/02/2019
Hjemkomst: 
15/02/2019
Antal dage: 
6
Pris uden tilkøb: 
4.598
Forespørg

Highlights

 • Guidet rundtur på Harrow School
 • London Eye – En fantastisk udsigt 135 m over Themsen
 • Madame Tussauds voksmuseum
 • Oyster Card, så du kommer hurtigt og nemt rundt i byen
 • Stor byrundtur, men ophold ved de største seværdigheder
 • Det flotte og spændende Naturhistoriske Museum
 • Dansk rejseleder på hele turen

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til overnatningshotellet i Tyskland og får aftensmad ved ankomsten.

2. dag: Vi får morgenmad på hotellet og fortsætter herefter rejsen til Calais i Frankrig, hvor vi tager med færgen til Dover. Herfra fortsætter vi turen til London, hvor vi kører en tur gennem byen til hotellet i det vestlige London. Ankomst til hotellet sidst på eftermiddagen. Ved ankomsten til hotellet får vi udleveret et Oyster Card (rejsekort), og allerede denne aften vil rejselederen tage en aftentur med undergrunden til Piccadilly Circus, hvor neonreklamer, tæt trafik og masser af mennesker fylder denne forholdsvis lille, men meget kendte plads i London.

Byrundtur: I London skal vi se mange af de kendte steder, når vi tager på en tur rundt i byen. Vi kommer rundt med bussen, på gå ben og med undergrunden. Vi ser bl.a. Buckingham Palace, Hyde Park, Trafalgar Square, Tower of London, London Bridget og St. Paul’s Cathedral. Vi gør ophold ved Big Ben og Westminister Abbey, hvor der er mulighed for at gå rundt og se området, som ligger ned til Themsen. Vil man kun deltage i noget af byrundturen, er det selvfølgelig muligt at hoppe af bussen i løbet af dagen og tage ud på egen hånd. Det kan anbefales at tage i London Eye, hvor udsigten over byen er fantastisk.

Harrow School: Et spændende besøg på Harrow school, som åbnede i 1572, og siden har flere prominente personer som bl.a. Peel og Winston Churchill gået på skolen. I dag går der ca. 800 drenge fra hele verden på kostskolen. En guide, som er tilknyttet skolen, viser os rundt og fortæller om skolens historie og om elevernes hverdag, som er meget anderledes i forhold til danske elevers skolegang. Vi skal se flere af skolen autentiske lokaler, herunder Fourth Form Room, som er det oprindelige klasseværelse, der står præcist, som da skolen åbnede i 1572. Chapel, Speech Room og Shephard Churchill Dining Room. Harrow School har i øvrigt dannet kulisser til flere af Harry Potter filmene. Måske du kan genkende det!? Besøget varer ca. 1½ time, og entreen er inkluderet i rejsens pris.

Naturhistorisk museum: Et super spændende og stort museum for børn og voksne. Her kan man få flere timer til at gå med at udforske de forskellige udstillinger om vores verden, mennesker og dyr. Der er bl.a. en stor udstilling om dinosaur med skelletter og historien om dette fantastiske dyr. Der er fri entre til museet, dog vil der være entre til nogle af særudstillingerne.   

5./6. dag: Hjemrejse: Efter morgenmaden skal værelserne forlades. Det er muligt at opbevare sin kuffert på hotellet, indtil hjemturen starter ved 18-tiden. Indtil da er tiden til, hvad man lyster. Tiden på egen hånd kan bruges på, hvad man lyster, evt. kan man tage til Covent Garden, som er et spændende område med forretninger, markedsboder, restauranter, barer, kultur og teatre. I London findes mange sjove og spændende museer, såsom Madame Tussauds Voksmuseum, Tate Modern Kunstmuseum og mange flere. Det er også muligt at tage på en sejltur på Themsen eller besøge London Zoo. London er også kendt for de mange shopping muligheder, der er i byen, bl.a. er Oxford Street en af de vigtigste indkøbsgader i London. Mulighederne er mange! Vi kører non-stop hjem og forventer at være hjemme hen på eftermiddagen næste dag.

 

 

Novotel London West****

Vi bor på 4-stjernet hotel i det vestlige London, lige ved Hammersmith stationen og tæt på shopping muligheder. Hotellet er familievenligt, og det er muligt at få familieværelser.  Alle værelser har eget toilet og bad.     

Novotel London West****
Hammersmith Intl Centre 1, Shortlands
London W6 8DR
Tlf.: 0044 20 7660 0680

 

 

 

 

 

Oyster Card: Med et Oyster card kommer du både hurtigt og nemt rundt i London. Dit Oyster card har en værdi på 20 GBP og kan benyttes i zone 1-6 i Londons undergrund eller de røde London busser (gælder dog ikke Hop on and off turistbusserne). Børn under 11 år rejser gratis ifølge med voksne, som har et Oyster Card. Hvis du bruger dine penge op på dit Oyster Card, kan du tanke det op med et nyt beløb på hvilken som helst metrostation i London - enten via de maskiner der er opsat, eller via personlig betjening i billetlugerne, eller i de små kiosker i undergrunden. Du kan tanke op med kreditkort eller kontanter. Dit Oyster Card er ikke personligt, så du kan altid dele det med venner og bekendte, der rejser til London på et andet tidspunkt. Så længe der er penge på dit Oyster Card, kan det bruges af den person, der har det i hånden!

Nogle af udflugterne i London vil foregå med undergrunden, da det kan være tidsmæssigt/trafikmæssigt mere fordelagtigt end bussen.  

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Fakta om London:

  London er hovedstad i Det Forenede Kongerige Storbritanien og Nordirland. Der bor ca. 8,8 mill. og byen er en af Europas største byer. Befolkningen er en sammensætning af et utal af religioner, kulturer, folkeslag og sprog. Det siges, at over 300 forskellige sprog tales i London. 

  Valuta: GBP - engelske pund

  Klima: London har et tempereret klima med regelmæssig, let regn gennem hele året. Juli er den varmeste måned, med gennemsnitstemperatur på 13,6 °C til 22,8 °C. Den koldeste måned er januar, med gennemsnitlig 2,4 °C til 7,9 °C. Gennemsnitlig årlig nedbør er 583,6 mm, og februar er normalt den tørreste måned. Sne er unormal i selve London, selv om der regelmæssigt er sne omkring byen Det skyldes, at den ekstra varme, storbyen genererer, gør byen omkring 5 °C varmere end omkringliggende områder om vinteren.

  Prisen inkluderer:

  • 1 x overnatning på udturen
  • 3 x overnatning i London
  • 4 x morgenmad
  • 1 x aftensmad på udturen
  • Entre og rundvisning til Harrow School
  • Oyster Card 20 GBP
  • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
  • Dansk rejseleder
  • 4-stjernet bus

   

  Tillæg eneværelse: 1.400,-

  Pris børn 3-15 år på værelser med 2 fuldt betalende: 3.298,-

  Pris børn under 2 år på værelse med 2 fuldt betalende: 500,-

   

  TILKØB: London Eye: 250,- pr. person
  Skal bestilles sammen med rejsen

   

   

   

   

  Anmeldelser af London

  Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

  Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

  Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

  Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

  Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

  Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

  Fortæl om din rejseoplevelse


  Relaterede rejser

  2.798
  Tyskland

  Berlin

  Busrejse
  7.498
  England

  Brighton - Sydengland

  Busrejse
  4.698
  Sverige

  Stockholm & Ålandsøerne

  Busrejse