Mamma Mia - Aalborg

Musical

Nu kan den verdenskendte og yderst succesrige musical MAMMA MIA endelig opleves med dansk cast igen. Denne musical har haft det største forsalg til en dansk teaterforestilling nogensinde, og publikum kan se frem til at opleve en uimodståelig fortælling om kærlighed, venskab og identitet fortalt gennem ABBA's allerstørste hits. Holdet bag den danske udgave af Mamma Mia består af Anette Heick, som skal spille den ene kvindelige hovedrolle som Donna. Den anden hovedrolle spilles af det 24-årige stortalent Matilde Zeuner Nielsen. I de øvrige roller medvirker bl.a. Trine Gadeberg, Nicoline Siff Møller, Gordon Kennedy, Jesper Lundgaard, Peter Oliver Hansen og René Wormark.

 

Afgange

Afrejse: 
16/04/2020
Hjemkomst: 
16/04/2020
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
1.098
Forespørg

PROGRAM:

Efter endt opsamling går turen mod Aalborg Kongres og Kulturcenter. Her starter vi aftenen med at nyde en dejlig 2-retters middag i Papegøjehaven kl. 18.00. Efter middagen venter der er en fantastisk aften med en musical kl. 20.00 i absolut særklasse ledsaget af ABBA's allerstørste hits.

Mamma Mia: På sin bryllupsdag sætter en ung pige sig for at opklare, hvem der er hendes far, hvilket bringer tre mænd fra moderens fortid tilbage til den lille ø, som de sidste besøgte for tyve år siden. Musicalen er på dansk og Anne Linnet har stået for den danske oversættelse af de kendte ABBA Hits, som f.eks. "Mamma Mia", "Dancing Queen" og "The Winner Takes it all"

 

- INGEN - 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy

Prisen inkluderer:

  • 2-retters middag inkl. 1 øl eller vand i Papegøjehaven
  • 1 x billet til Mamma Mia (kat. B-billet)
  • 4-stjernet bus

 

Bussen samler op i Thisted, Vildsund, Nykøbing og Skive

Anmeldelser af Mamma Mia

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.998
Holland

André Rieu - Open Air Koncert

Busrejse
1.698
Danmark

Bakkens Hvile & Olsen Bandens Univers

Busrejse
1.998
Danmark

København - Cirkusrevy

Busrejse