Koldinghus - Mary & Kronprinsesserne

I år slår Koldinghus dørene op for en helt særlig og spændende udstilling, "Mary & Kronprinsesserne”. En særudstilling i anledning af H.K.H Kronprinsesse Marys 50-års fødselsdag. Udstillingen tegner et portræt af den danske kronprinsesse og hendes fire forgængere i Glüksborg-slægten. Man kan se frem til blandt andet at opleve det berømte rubinsæt, den blå kjole og hårbøjlen, som Kronprinsessen bar ved Prins Christians dåb i 2006 samt nogle af Kronprinsessens egne fotos. Udstillingen fokuserer på, hvad det vil sige at være Kronprinsesse, hvad der forventes og hvordan man forbereder sig på rollen til at blive dronning. Hovedpersonerne i udstillingen er udover Mary, prinsesserne Louise af af Hessen-Kassel, Lovisa af Sverige-Norge, Alexandrine af Mechlenburg-Schwerin og Ingrid af Sverige.

 

Afgange

Afrejse: 
31/05/2022
Hjemkomst: 
31/05/2022
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
698
Bestil
Afrejse: 
21/06/2022
Hjemkomst: 
21/06/2022
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
698
Forespørg
Afrejse: 
16/08/2022
Hjemkomst: 
16/08/2022
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
698
Bestil

PROGRAM:

Efter endt opsamling holder vi en pause, hvor vi får en kop kaffe og et rundstykke ved bussen. Herfra kører vi videre til Koldinghus, hvor vi vil have nogle timer til rådighed til at fordybe os i den spændende royale udstilling.

Inden vi forlader Koldinghus, nyder vi en dejlig frokost i Madkælderen. Efter frokost vil der være lidt tid til på egen hånd. Her kan man gå en tur i den hyggelige slotshave eller besøge byens gågade, som ligger blot 250 meter fra Koldinghus. Ved 15.00 tiden sætter vi kursen nordpå til vores hjembyer.

 

- ingen - 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

  • Kaffe og rundstykke
  • Entre Koldinghus
  • Frokostbuffet i Madkælderen inkl. 1 lille øl eller vand.
  • 4-stjernet bus

 

Anmeldelser af Mary & Kronprinsesserne

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.498
Danmark

Nordsjælland

Busrejse
2.798
Danmark

Ærø & Skarø

Busrejse
2.198
Danmark

50 Royale år

Busrejse