Kroatien - Mini Cruise

Opatija - Plitvicka - Rab - Mali Losinj - Cres

Tag med på en fantastisk rejse til Kroatien, som tager os til nogle af de absolut smukkeste steder ved Adriaterhavet. Vi skal tilbringe de første 2 dage i den kendte ferieby Opatija, som ligger i bunden af Kvarnerbugten omkranset af bjerge og azurblåt hav. De efterfølgende 3 dage skal vi tilbringe på en dejlig båd, som sejler os til nogle af de mest smukke og maleriske øer i Adriaterhavet. Her vil der være rig mulighed for at vandre lidt rundt i de naturskønne omgivelser eller se sig om i nogle af de spændende byer vi besøger. På denne tur skal vi også besøge Nationalparken Plitvicka med de mange fantastisk smukke vandfald. Plitvicka er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv og kaldes af nogle for Paradis på Jord.

Afgange

Afrejse: 
21/08/2018
Hjemkomst: 
29/08/2018
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
8.898
Forespørg
Afrejse: 
13/10/2018
Hjemkomst: 
21/10/2018
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
7.498
Forespørg

Highlights

 • Cruise på Adriaterhavet
 • Ophold på 4-stjernet hotel i Opatija
 • Fiskerbyen Volosko
 • Udflugt til Plitvicka Nationalpark
 • Captain’s dinner
 • Besøg på øen Mali Losinj
 • Sejltur til ”Kærlighedens ø” Rab

 

PROGRAM:
1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til vi når vort overnatningshotel i Sydtyskland. Vi får aftensmad ved ankomsten.

2. dag: Efter morgenmaden kører vi videre gennem Tyskland og Østrig, til vi når vort hotel i Opatija. Vi får aftensmad på hotellet.

3. dag: Opatija. Efter et dejligt morgenmåltid på hotellet skal vi ud og opleve den skønne by. Vi starter med en lille tur langs Franz Joseph promenaden, som strækker sig over 12 km fra Lovran til Opatija. Vi besøger fiskerlandsbyen Volosko og skal se de fantastiske gamle villaer og hoteller hvor specielt den østrigske ”overklasse” tilbragte vintrene. Vi besøger blandt andet Villa Angiolina, som er et af de ældste hoteller, som blev bygget tilbage i 1884. Der vil efterfølgende være tid på egen hånd til at udforske byen, besøge en af de mange hyggelige cafeer langs vandet eller tage på shopping. Vi spiser aftensmad på hotellet.

4. dag: Plitvicka Nationalpark. I dag er der mulighed for en heldagstur. En køretur gennem bjergrigt landskab, smuk natur og små hyggelige landsbyer. Vi kommer også gennem en tidligere krigshærget del af landet, hvor der stadig står ruiner tilbage af huse, som blev bombet eller forladt under krigen. Dagens højdepunkt er, hvad der nok uden tvivl kan betegnes som Kroatiens flotteste attraktion, nemlig Plitvicka Nationalpark med de mange storslåede vandfald, hvoraf det største er ca. 80 m højt. Udover de mange smukke vandfald rummer parken i særdeleshed en utrolig smuk natur. Her findes blandt andet 1267 forskellige plantearter, heraf alene 55 forskellige orkideer. Det meste af turen rundt i parken foregår til fods, hvilket svarer til ca. 3 km og det på forholdsvis smalle skovstier i lidt ujævnt terræn og ikke egnet for gangbesværede. Så gode sko anbefales. Entre ca. 150 kuna. Vi er tilbage på hotellet i Opatija hen på aftenen.

5. dag: Sejlturen starter - Rab. Efter morgenmad forlader vi hotellet og går om bord på båden i Opatija, hvor vi skal tilbringe de næste 3 dage. I dag skal vi sejle fra Opatija til øen Rab, også kendt som ”kærlighedens ø”. Ombord bliver vi indkvarteret i komfortable kahytter. Alle med eget bad og toilet. Vi vil undervejs få serveret frokost. Rab er en idyllisk middelalderlig ø med romanske kirker, små paladser og hyggelige brostensbelagte gader. Om aftenen nyder vi en dejlig aftensmad på øen.

6. dag: Mali Losinj. Vi spiser morgenmad på båden og sejler herefter videre til øen Mali Losinj. Undervejs vil der blive serveret frokost om bord. Mali Losinj er en af de mest populære øer i det nordlige Adriaterhav. Særlige kendetegn for øen er de mange fyrretræer, fantastiske strande med krystalklart vand og så er Mali et af de steder i Europa, som har flest solskinstimer om året. Om aftenen spiser vi aftensmad på øen.

7. dag: Cres. Efter en dejlig morgenmad på båden sejler vi videre mod næste stop, som er øen Cres. Undervejs får vi serveret frokost om bord. Cres er en lang smal ø, som tidligere hang sammen med Mala Losinj som én ø, men som blev delt af Romerne. Også her finder man skønne strande, vinmarker og olivenlunde. Om aftenen spiser vi en ”Captain’s dinner” på båden, mens vi sejler mod Opatija.

8. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden er det nu blevet tid til at tage afsked med båden og besætningen.Vi ankommer til Opatija, hvor vores bus venter på os. Vi starter hjemturen og kører nordpå gennem Østrig, til vi når vort overnatningshotel i Tyskland hen under aften. Vi spiser aftensmad på hotellet.

9. dag: Hjemkomst. Efter morgenmaden fortsætter vi nordpå med passende pauser undervejs. Vi forventer at være hjemme hen på aftenen. 

Rejse:
Mini Cruise Kroatien
"Spændende tur med masser af oplevelser!!!!"

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."


Hotel Admiral Opatija ****

Dejligt 4-stjernet hotel, beliggende direkte ved Adriaterhavet og Lungomare strandpromenaden i Opatija med kort gåafstand til byens centrum. Hotellet har hyggelig restaurant, udendørs pool, sauna og fitnesscenter. Værelserne er moderne indrettet, alle med eget bad og toilet, TV, telefon, aircondition, hårtørre og værdiboks.

Hotel Admiral Opatija
Ulica Marsala Tita 139
51410 Opatija
Tlf.: 0038 551 710 444
www.remisens.com

 

DALMATIA

Hyggelig båd fra 2011 med plads til 36 personer. Båden har hyggelig opholdsområder herunder restaurant og soldæk med tilhørende liggestole. Indkvartering i kahytter på øvre, nedre eller hoveddæk. Alle med eget bad og toilet samt aircondition. 

 

 

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning i Tyskland inkl. morgen og aftensmad
 • 3 x overnatning på 4-stjernet hotel i Opatiji inkl. morgen og aftensmad
 • Udflugt til Plitvicka Nationalprk incl. entre
 • 3 x nætter på båden inkl. morgenmad
 • 3 x frokost på båden
 • 1 x velkomstdrink på båd
 • 1 x middag på restaurant i Rab
 • 1 x middag på restaurant i Mali Losinj
 • 1 x Captain’s dinner med musik på Cres
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse/enekahyt: 1.600,- (aug) / 1.500,- (okt)
Tillæg for enekahyt på øvre dæk: 2.600,-
Tillæg for kahyt på øvre dæk: 800,- pr person.

Da der kun er et begrænset antal kahytter på øvre dæk anbefales bestilling i god tid.

Anmeldelser af Mini Cruise

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

__________________________________________________

 Anna Lise 12.10.17
Spændende tur med masser af oplevelser!!!!

__________________________________________________

 

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

16.698
Middelhavet

Krydstogt Middelhavet

Bus & båd
6.798
Kroatien

Opatija

Busrejse
5.798
Kroatien

Øen Krk

Busrejse