Musicalen Cats - Forum - Horsens

Nu er der mulighed for at opleve Andrew Lloyd Webbers verdensberømte musical Cat's i Forum i Horsens. Den populære musical havde premiere første gang tilbage i 1981, og har siden været spillet på Broadway i New York og New London Theatre, i ikke mindre end 21 år. Desuden har Cats været spillet i mere end 30 lande, på 15 forskellige sprog, hvilket gør den til en af verdens mest populære musicals.

Musicalen er baseret på T.S Eliot's "Old possum's Book of Practical Cats". Selve musicalen foregår på en losseplads, tæt på storbyen. Man følger kattenes liv, når menneskene ikke ser på dem. Musicalen har ikke en egentlig hovedhandling, men præsenterer os for mindre handlinger som eksempelvis Grizabella, glamour-katten, der søger de andres accept, efter at være blevet kørt ned af postbuddet. Musicalen er spækket med flotte kostumer, dans og god musik, heriblandt verdenshittet "Memory", som er blevet indspillet af mere end 150 kunstnere gennem tiden, heriblandt Barbra Streisand, Johnny Mathis, Liberace og Barry Manilow. 

Afgange

Afrejse: 
03/11/2017
Hjemkomst: 
03/11/2017
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
1.098
Bestil

PROGRAM:

Efter endt opsamling går turen mod Forum i Horsens, hvor musicalen spilles. Forestillingen starter kl. 16.30 og slutter ca.19.15.

Efter forestillingen kører vi til Scandic Park Hotel i Horsens, hvor vi spiser en dejlig 2-retters menu, inden turen går tilbage mod vores hjembyer.

Forventet hjemkomst sidst på aftenen. 

- ingen -

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Prisen inkluderer:

  • 2-retters middag inkl. 1 drikkevare
  • Koncert billet (PL2 billetter, gulv, foran scene)
  • Kørsel i 4-stjernet bus

Anmeldelser af Musicalen CATS

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

898
Danmark

Danmarks største Halbal

Busrejse
1.098
Danmark

Hansi Hinterseer, Ålborg

Busrejse
5.798
Østrig

Musikfestival - Ellmau

Busrejse

Rejsekatalog 2017

Rejsenyheder 2017