Nørre Vosborg - Mortens Aften

Tag med på en hyggelig udflugt til en af Vestjyllands fornemste herregårde med en historie, som går helt tilbage til 1200-tallet. Niels Bugge var den første ejer af herregården, og mange store personligheder har besøgt stedet - herunder H. C Andersen, Kong Frederik den Syvende og grevinde Danner. Nu er der mulighed for at få historien om herregården og se de mange smukke lokaler og bygninger. Vi slutter dagen af med en lækker Mortens aften menu i de hyggelige omgivelser på herregården.

 

Afgange

Afrejse: 
10/11/2022
Hjemkomst: 
10/11/2022
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
698
Bestil

PROGRAM:

Efter endt opsamling går turen mod Nørre Vosborg ved Vemb. Ingen opsamling sydligere end Skive. Her møder vi en lokal guide, som viser os rundt på herregården og fortæller om historien og livet på herregården. Efter en spændende rundvisning skal vi nyde en dejlig Mortensaftens middag i et af de hyggelige lokaler på herregården. Når alle igen er klar, venter bussen med en kop varm kaffe til hjemturen.

OBS: Rundturen på herregården er ikke egnet for gangbesværede

- ingen -

Opsamling:

Bussen samler op i Thisted, Vildsund, Nykøbing, Skive og Holstebro 

 

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

  • 2-retters middag (ekskl. drikkevarer)
  • Rundvisning på Nr. Vosborg med lokal guide
  • 4-stjernet bus

 

OBS: Rundturen på herregården er ikke egnet for gangbesværede

Anmeldelser af Nørre Vosborg - Mortens Aften

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Heidi 11.11.21
Hel igennem en fantastisk tur, hyggelig stemning i bussen. 2 veloplagte guider tager imod på Nørre Vosborg ved ankomsten og giver en interessant rundvisning i de smukkeste omgivelser. Aftensmaden som bestod af andesteg med tilbehør og risalamande med mandel. Det var virkelig lækker, så kan klar anbefale at deltage på denne tur. 

__________________________________________________

 

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.498
Danmark

Sydhavsøerne - Falster

Busrejse
1.698
Danmark

Sort Sol i Tøndermarsken

Busrejse
2.798
Danmark

Ærø & Skarø

Busrejse