Nytårsrejse til Polen

Tag med på en festlig nytårsrejse til Polen, hvor Hotel Dobosz danner de perfekte rammer om en fantastisk nytårsaften med stor gallamiddag og dans.

 

Afgange

Afrejse: 
30/12/2019
Hjemkomst: 
02/01/2020
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.698
Forespørg

Highlights

 • Festligt samvær med andre
 • Nytårsfest med drikkevarer inkluderet
 • Hyggelig udflugt til Stettin med frokost
 • Sen brunch efter nytårsaften
 • Mulighed for spa- og wellness behandlinger

 

PROGRAM:

Udrejse: Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til vi når Hotel Dobosz lidt udenfor Stettin. Vi bliver indkvarteret og får aftensmad i hotellets restaurant. Aftenen kan f.eks. nydes i hotellets bar med en forfriskning.

Stettin - Nytårsfest: I dag kører vi på en byrundtur i det gamle Stettin, hvor vi bl.a. skal opleve Domkirken, det pommerske fyrsteslot, rådhuset samt mange andre spændende seværdigheder. Vi holder også ved en af byens moderne handelscentre, hvor der er mange butikker og mulighed for at gøre en handel. Undervejs får vi frokost på en restaurant i Stettin (inkluderet i prisen). Vi vender tilbage til hotellet, så vi har god tid, inden vi igen mødes til den store og festlige nytårsgalla. Vi får en lækker gallabuffet, og der er fri bar hele aftenen, og efterfølgende vil der være live musik og dans. Ved midnat skåler vi i champagne og nyder festfyrværkeriet over Odra Floden. I Polen er nytåret en stor fest, og der gøres rigtig meget ud af, at aftenen bliver festlig.

Stargard Szczecinski - Afslapning: Efter en skøn nytårsaften får vi en god morgenbuffet på hotellet. Der er mulighed for at sove længe, da morgenbuffet er fra kl. 09.00-12.00. Vi nyder en frokost på hotellet (inkluderet i prisen), inden vi om eftermiddagen kører en tur til Stargard Szczecinski, som er en spændende gammel by med rester af bymur, tårne og byporte fra 1200-tallet. Vi er tilbage på hotellet i god tid, så der vil være mulighed for at slappe lidt af inden vi mødes til aftensmaden.

Hjemrejse: Efter en dejlig morgenmad er det nu blevet tid til at forlade hotellet for at sætte kurs mod Danmark. Vi holder en pause ved den dansk/tyske grænse, hvor der vil være mulighed for at gøre grænsehandel. Forventet hjemkomst sidst på aftenen.

 

Hotel Dobosz ***

Dejligt 3-stjernet hotel ca. 15 km fra centrum af Stettin. Hotellet byder på spa område med gratis adgang til indendørs pool samt spabad. Derudover har hotellet en skønhedssalon, hvor der tilbydes et bredt udvalg af ansigts- og kropsbehandlinger mod betaling. Hotellet har egen hyggelig restaurant, hvor vi nyder maden. Værelserne er pæne og alle med TV, WiFi og eget bad/toilet.

Hotel Dobosz ***
Wróblewskiego 1
72-010 Police
Tlf: +48 91 317 57 58

 

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatninger på Hotel Dobosz
 • 3 x morgenmadsbuffet
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters aftenmad
 • 1 x nytårsgallabuffet
 • Drikkevarer til nytårsfesten
 • Adgang til hotellets spa-område og indendørs pool.
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 375,-

 

Anmeldelser af Nytåraften i Police

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.598
Tyskland

Juleaften - Lüneburg

Busrejse
2.198
Tyskland

Bremen - Juletur

Busrejse
3.498
Tyskland

Harzen - Juletur

Busrejse