Tyskland - Nytårsaften i Hessen

Har du lyst at fejre nytårsaften i samvær med andre? Så er denne rejse lige noget for dig. Vi byder velkommen til en nytårstur med udflugter, gallamiddag, festligt nytår, musik og dans. Turen går i år til Baunatal, som ligger smukt i Nordhessens skovklædte bjerge og idylliske dale med rislende bække og romantiske byer. Vi bor på det dejlige 4-stjernede Hotel Ambassador, som også er vært ved årets nytårsaften. Nytåret fejres i hotellets velasorterede bar og i festlige omgivelser der giver anledning til en dans. 

Afgange

Afrejse: 
30/12/2018
Hjemkomst: 
02/01/2019
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
4.198
Forespørg

Highlights

 • Festlig samvær med andre
 • Nytårsfest med drikkevarer til middagen inkluderet
 • Hyggelige udflugter i området
 • Sen brunch efter nytårsaften

 

PROGRAM:

1. dag: Efter endt opsamling går turen ned gennem Jylland og over grænsen til Tyskland. Vi holder passende pauser ned gennem Tyskland. Vi ankommer til hotellet i Baunatal sidst på eftermiddagen og til aften venter der os en dejlig barbeque/grill buffet. Derefter er der mulighed for at nyde årets næstsidste aften med musik og dans. Øl, vin, sodavand og vand er inkluderet i prisen til middagen.

2. dag: Efter den store morgenbuffet som er åbent til kl. 10.00 kører vi en lille tur til Kassel by, hvor der er mulighed for en shoppetur eller måske bare en gåtur i centrum. Vi kører også en rundtur med bussen, så vi får et indtryk af byen og omegnen. Vi er tilbage ved hotellet i god tid, så vi kan forberede os på aftenens begivenheder. Vi skal til stort festligt nytårsparty med galla-buffet, underholdning og dekorationer. Øl, vin, sodavand og vand er inklusiv fra kl. 19.00-01.00.

3. dag: Den store morgenmadsbuffet og frisklavet kaffe lokker alle ud af sengen, men har man lyst til at sove længe kan man stadig nå det - buffeten holder åben til kl. 12.00. Om eftermiddagen vil der være mulighed for at deltage i en bustur rundt i området. bl.a. til Ederstausee, som er en af Tysklands smukkeste opdæmmede søer, hvor der er mulighed for at gå en tur ud på dæmningen. Vi vil også besøge den gamle Kejserby, Fritzlar, med de mange smukke bindingsværkshuse. Vi er tilbage på hotellet i god tid før aftensmaden, som i aften er buffet inklusiv øl, vin, sodavand og vand.

4. dag: Efter morgenmaden er det blevet tid til at forlade hotellet og drage nordpå. Der bliver tid til en indkøbspause ved grænsen. Efter at have ønsket hinanden et godt nytår skilles vore veje for denne gang.

Best Western Hotel Ambassador****

Dejligt 4-stjernet hotel beliggende lidt sydvest for Kassel, i hjertet af Tyskland. Hotellet ligger i centrum af Baunatal med mange faciliteter lige uden for døren. Hotellet har sauna, elevator, restaurant og hyggelig hotelbar. Alle værelser er med eget bad og toilet, hårtørrer, TV og minibar. Et godt valg for den kræsne gæst.

Best Western Hotel Ambassador****
Friedrich Ebert Allee 1
34225 Baunatal/Kassel
Tlf.: 0049 561 49930

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x sen stor morgenbuffet
 • 1 x aftenbuffet
 • 1 x grill buffet
 • 1 x nytårsgallabuffet
 • 1 x fri drikkevarer (øl, vand, vin) kl. 19 - 22
 • 2 x fri drikkevarer (øl, vand, vin) kl. 19 - 01
 • Musikaften
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse: 800,-

Anmeldelser af Nytårsaften i Hessen

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.498
Tyskland

Juleaften i Hessen

Busrejse
3.298
Tyskland

Fødselsdagsrejse Harzen

Busrejse
2.198
Tyskland

Wismar - Juletur

Busrejse