Nytårsaften i Stettin, Polen

Tag med på en festlig nytårsrejse til Stettin i Polen, hvor Hotel Victoria danner de perfekte rammer om en fantastisk nytårsaften med stor gallamiddag og live musik. Vi bor i centrum af Stettin - ikke langt fra Odra Floden, hvor der arrangeres en masse fælles fyrværkeri. En nytårsaften i Stettin er en uforglemmelig oplevelse.  

 

 

Afgange

Afrejse: 
30/12/2020
Hjemkomst: 
02/01/2021
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.798
Bestil

Highlights

 • Festligt samvær med andre
 • Nytårsfest med musik og dans
 • Hyggeligt hotel i centrum af Stettin
 • Sen brunch efter nytårsaften
 • Flot udsigt fra hotellet over Odra floden med masser fyrværkeri

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til vi når Hotel Victoria i Stettin. Vi bliver indkvarteret og får aftensmad i hotellets restaurant. Da hotellet er beliggende centralt i Stettin, kan man allerede denne aften gå en tur i byen eller nyde en forfriskning i hotellets bar.

2. dag: Stettin - Nytårsfest. I dag kører vi på en byrundtur i det gamle Stettin, hvor vi bl.a. skal opleve Domkirken, det pommerske fyrsteslot, rådhuset samt mange andre spændende seværdigheder. Vi holder også ved en af byens moderne handelscentre, hvor der er mange butikker og mulighed for at gøre en handel. Undervejs får vi frokost på en restaurant i Stettin (inkluderet). Vi vender tilbage til hotellet, så vi har god tid, inden vi igen mødes til den store og festlige nytårsgalla. Vi får en lækker nytårsbuffet, og efterfølgende vil der være live musik og dans. Ved midnat skåler vi i champagne og nyder festfyrværkeriet over Odra Floden. I Polen er nytåret en stor fest, og der gøres rigtig meget ud af, at aftenen bliver festlig. Der er i løbet af aftenen en ½ flaske vin og en ½ flaske mousserende vin pr. person.

3. dag: Stargard Szczecinski - Afslapning: Efter en skøn nytårsaften får vi en god morgenbuffet på hotellet. Der er mulighed for at sove længe, da morgenbuffet er fra 09.00-12.00. Vi nyder en frokost på hotellet kl. 13 (inkluderet), inden vi om eftermiddagen kører en tur til Stargard Szczecinski, som er en spændende gammel by med rester af bymur, tårne og byporte fra 1200-tallet. Vi er tilbage på hotellet i god tid, så der vil være mulighed for at slappe lidt af eller gå en tur ud i byen på egen hånd inden vi mødes til aftensmaden.

4. dag: Hjemrejse. Efter en dejlig morgenmad er det nu blevet tid til at forlade hotellet for at sætte kurs mod Danmark. Vi holder en pause ved den dansk/tyske grænse, hvor der vil være mulighed for at gøre grænsehandel. Forventet hjemkomst sidst på aftenen.

 

Hotel Victoria***

Hyggeligt hotel i centrum af Stettin, få meter fra hovedgaden og ca. 500 meter fra den gamle bydel med mange af byens største seværdigheder. Der er ca. 5 minutters gang til floden Odra, hvor der nytårsaften samles en masse mennesker og laver fælles fyrværkeri. Værelserne er pæne og lyse, alle med bad/toilet, hårtørrer, TV og telefon.

Hotel Victoria***
plac Stefana Batorego 2A
70-207 Szczecin
Tlf.:+48 91 434 38 55

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatninger på Hotel Victoria
 • 3 x morgenmadsbuffet
 • 2 x frokost
 • 2 x aftenmad
 • 1 x nytårsbuffet
 • 1 x ½ flaske rødvin nytårsaften
 • 1 x ½ flaske mousserende vin nytårsaften
 • Kaffe & the nytårsaften
 • Nytårsfest med levende musik og dans
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 375,-

Anmeldelser af Nytårsaften i Stettin

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.898
Tyskland

Juleaften i Lübeck

Busrejse
2.698
Polen

Spa & Wellness

Busrejse
1.998
Tyskland

Hamburg - Juletur

Busrejse