Danmark - Påske på Ærø

Sydfyn, Svendborg og Øhavet har alle dage været et populært rejsemål, kendt for sin mageløse natur og sin maritime charme. På denne rejse oplever vi ægte ø-idyl på Sydfyn med bindingsværk og flotte herregårde samt de charmerende øer Tåsinge, Ærø og Langeland. Vi skal bo på Ærø og og opleve øens helt specielle måde at fejre påsken.

 

Afgange

Afrejse: 
19/04/2019
Hjemkomst: 
21/04/2019
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.598
Forespørg

Highlights

 • Se Valdemar Slot
 • Gå en tur i Danmarks mindste købstad Ærøskøbing
 • Oplev den specielle påsketradition på Ærø
 • Ophold i Svendborg
 • Bo på Ærø i skipperbyen Marstal
 • Tur rundt på Langeland

 

PROGRAM:

Tåsinge - Langeland: Når alle deltagere er samlet går turen ned gennem Jylland. Efter en kaffepause kører vi over Lillebæltsbroen til Fyn. Herfra til Valdemar Slot på Tåsinge, som ligger smukt ned til Svendborgsund og absolut er et besøg værd. Efter opholdet her går turen over Siø til Langeland med pause i Rudkøbing, øens charmerende hovedstad og H. C. Ørsteds fødeby. Turen går videre forbi Tranekær Slot, der ligger højt på sin borgbanke omgivet af vand. Derefter kører vi til Svendborg, hvorfra vi skal sejle til Ærøskøbing. Herfra kører vi til den gamle skipperby Marstal, hvor vi bliver indkvarteret på det dejlige hotel Ærø og får aftensmad.

Påske på Ærø: Påskelørdag på Ærø er noget helt særligt. Folk, ikke kun lokale øboer, men også uden-ø´s venner, bekendte og turister strømmer til øen i påskedagene. Påskelørdag er færgerne fyldte med festglade ærøboer, der skal hjem til øen for at koge æg. Alle er på stranden, uanset vejr og vind, laver bål, koger æg i havvand, rister pølser på bål og skyller ned med en øl, gerne en god lokal påskebryg fra Rise Bryggeri. Vi tager på stranden, hvor vi oplever æggekogningen, men når også en lille rundtur på Ærø, så vi får set øen. Derudover byder dagen på en dejlig påskefrokost på hotellet. Om aftenen hygger vi os med en god 3-retters middag. Herefter er der musik med mulighed for en svingom.

Svendborg: Efter morgenmaden forlader vi hotellet og sejler tilbage mod fastlandet med færgen fra Ærøskøbing til Svendborg - en utrolig smuk sejltur gennem det Sydfynske øhav. Vi holder en pause i Svendborg og forsætter langs sydkysten på Fyn, inden vi passere Lillebæltsbroen og vender tilbage til vores hjembyer.

 

Ærø Hotel ***

Hotellet er beliggende tæt på vandet, omgivet af mark og skov, kun 5 minutters gang fra centrum af den gamle historiske skipperby Marstal. Restauranten har en flot panorama udsigt. Alle værelser har bad/wc, telefon og TV.

Ærø Hotel***
Egehovedvej 4
5960 Marstal
Tlf.: 6253 2406

 

 

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatninger på Ærø
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftensmad
 • 1 x påskefrokost
 • Aften med musik & dans
 • Færge Sydfyn – Ærø t/r
 • Udflugt til Langeland og Tåsinge
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for eneværelse: 350,-

Anmeldelser af Påske på Ærø

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

1.998
Tjekkiet

Prag - Vinterferie

Busrejse
2.998
Tyskland

Kassel - Påsketur

Busrejse
4.398
Holland

Holland - Forårstur

Busrejse