Frankrig - Paris & Disneyland

Mød Mickey Mouse, Pluto og alle de andre velkendte figurer. Glæd og forkæl børnene, familien og hinanden med en tur til det ultimative eventyrland, Disneyland ved Paris. En ferie med masser af magi, sjove og flotte oplevelser, som børn og voksne vil huske hele livet. Vi bor på hyggelige Sequoia Lodge Hotel i Disney parken, så Disneyland er lige udenfor døren.

Disneyland består af to parker, Disneyland Park og Walt Disney Studios. Entrebilletten giver adgang til begge parker og deres forlystelser. 

Disneyland Park, er den mest kendte af parkerne og består af fem forskelige lande. Fantasy Land, Discovery Land, Adventure Land, Frontier Land og Main Street USA. Her finder man over 40 forskellige forlystelser til både store og små, masser af forskellige restauranter, souvenir butikker og boder.  Desuden er der mulighed for at opleve masser af underholdende shows og farverige parader. Om aftenen lukker parken, med et helt fortryllende show, med musik, magi og fyrværkeri ved slottet. En helt igennem fantastisk oplevelse, man bare MÅ opleve.

Walt Disney Studios, er lidt mindre kendt end Disney Parken, men er absolut et besøg værd. Her finder man ca. 18 forskellige forlystelser og man kan se fem forskellige produktionsområder, hvor man kan komme tæt på rampelyset, få et indblik i filmverdenen og opleve spændende effekter og stunts. Også her i parken finder man souvenir butikker og boder.

Udover Disneyland skal vi også tilbringe noget tid i byernes by Paris, hvor vi blandt andet skal se hovedstadens vartegn, Eiffeltårnet. 

Afgange

Afrejse: 
13/04/2019
Hjemkomst: 
18/04/2019
Antal dage: 
6
Pris uden tilkøb: 
5.798
Bestil
Afrejse: 
15/06/2019
Hjemkomst: 
20/06/2019
Antal dage: 
6
Pris uden tilkøb: 
5.798
Bestil
Afrejse: 
13/10/2019
Hjemkomst: 
18/10/2019
Antal dage: 
6
Pris uden tilkøb: 
5.798
Bestil
Afrejse: 
04/04/2020
Hjemkomst: 
09/04/2020
Antal dage: 
6
Pris uden tilkøb: 
6.898
Bestil

Highlights

 • Byrundtur i Paris
 • Hotel i Disneyland så det er nemt at komme til og fra parken
 • 3 dages entre til Disneyland
 • Oplevelser for hele familien
 • Magi, eventyrland og fortryllende shows
 • Mød alle de velkendte Disney figurer
 • Walt Disney Studios
 • Disney Slottet med fyrværkeri

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til vi når overnatningshotellet i Sydtyskland. Undervejs vil vi hygge os i bussen. Vi får aftensmad ved ankomst til hotellet i Tyskland.

2. dag: Paris. Efter morgenmaden kører vi videre gennem Tyskland og Frankrig til Paris. Ved ankomst til Paris, tager vi på en tur rundt i byen og ser nogle af de største seværdigheder, herunder Eiffeltårnet, Champs Elysee og Triumfbuen.  Der vil også være lidt tid på egen hånd.  Sidst på eftermiddagen kører vi direkte til hotellet i Disney, hvor aftensmaden venter os.

3. dag: Disneyland. Morgenmad på hotellet og herefter kan man frit bevæge sig omkring i Disneyland, som man finder lige udenfor døren. Disneyland byder på et væld af forlystelser og oplevelser for hele familien, store som små. Om man er til vilde eller knap så vilde karruselturer, butikker eller man bare foretrækker at gå rundt og opleve den farverige eventyrpark, som er helt igennem fantastisk gennemført og struktureret. Aftensmad finder vi på egen hånd på hotellet eller i Disneyland, som byder på et væld af forskellige cafeer, restauranter og bistroer.  Der kan eventuelt på forhånd tilkøbes ekstra måltider. (se under priser)

4. dag: Disneyland. Morgenmad på hotellet. Disneyland venter igen lige udenfor døren.

5. dag: Disneyland. Efter morgenmaden tjekker vi ud af hotellet og får opbevaret vores bagage i bussen, inden vi har resten af dagen til rådighed i parken. Her er der tid til at prøve yndlingsforlystelserne eller besøge de steder i parken man måske ikke har nået at se endnu. Om aftenen mødes vi ved bussen og efter en aktiv dag i Disneyland kan vi læne os tilbage, slappe af og få sovet mens vi i løbet af natten kører op igennem Frankrig og Tyskland og kører over grænsen til Danmark næste morgen.

6. dag: Hjemkomst. Vi forventer at være hjemme hen på dagen.

Rejse:
Paris & Disneyland
"Fantastisk tur med masser af underholdning og den helt rette Disney stemning! Skønt at opleve Paris og Disneyland uden at skulle bekymre sig om noget - alt er planlagt og sørget for af Hanstholm Rejser."

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."


Sequoia Lodge ***

Hyggelig bjerghytte hotel med masser af atmosfære, smukt beliggende mellem træer ved søen i Disney Parken med blot 10 minutters gang til selve Disneyland. Hotellet har både inden- og udendørs swimmingpool, hyggeligt fællesområde og værelser med bad og toilet, TV og telefon. 

Sequoia Lodge ***
Avenue Robert Schuman
77700 Chessy
Tlf: +33 08448 008 898

 

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 1 x overnatning i Tyskland
 • 3 x overnatning i Disneyland
 • 4 x morgenmad
 • 2 x aftensmad
 • Byrundtur i Paris
 • 3 dages entre til Disneyland inkl. adgang til forlystelser
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for eneværelse 2019: 2.150,-
Tillæg for eneværelse 2020: 2.600,-

Tilkøb Disney: Aftensmad i Disneyland: 2 x madkuponer til 1 x måltid pr. dag inkl. 1 x sodavand (frokost eller aftensmad).  Kan benyttes til buffet på hotellet eller på få udvalgte restauranter i selve Disney parken.

Pris pr. person voksen i 2019: 400,-
Pris pr. barn (3-11 år) i 2019: 250,- 

Pris pr. person voksen i 2020: 450,-
Pris pr. barn (3-11 år) i 2020: 300,- 

Børnerabat til børn på værelse med 2 fuldt betalende i 2019:
0-2 år: 3.000,-
3-12 år: 1.500,-
13-18 år: 500,-

Børnerabat til børn på værelse med 2 fuldt betalende i 2020:
0-2 år: 4.000,-
3-12 år: 2.400,-
13-18 år: 900,-

 

Anmeldelser af Paris & Disneyland

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

__________________________________________________

 Jesper 12.11.18
Fantastisk tur med masser af underholdning og den helt rette Disney stemning! Skønt at opleve Paris og Disneyland uden at skulle bekymre sig om noget - alt er planlagt og sørget for af Hanstholm rejser

__________________________________________________

 Runa 22.10.18
Vi havde en fantastisk tur til Disneyland Paris. Vi var heldige med vejret, hotellet, maden og ikke mindst, at der ikke var så mange mennesker i parken. Vi har allerede besluttet at vi skal afsted igen <3

__________________________________________________

 Annette J. 13.05.17
Fantastisk dejlig tur med de bedste rejseledere. De største anbefalinger herfra!

__________________________________________________

 Allan 24.10.17
Virkelig en fantastisk familietur med dygtige og engagerende rejseldere. Er klar til en tur mere....

__________________________________________________

 Knud Erik 28.10.17
Fantastisk tur. Har lige været afsted og det var så stor en oplevelse, at jeg allerede har bestilt billet igen til næste år. Rigtig gode rejseleder som gør alt for at vi både voksne som børn får en rigtig god tur. Tusind tak.

__________________________________________________
 

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

7.998
Frankrig

Normandiet & Jersey

Busrejse
4.998
Frankrig

Paris

Busrejse
7.698
Frankrig

Sancerre

Busrejse