Frankrig - Paris - med besøg i Bruxelles

En skøn rejse til byernes by – Paris. Denne charmerende storby har afgjort kongers og kejseres skæbner, og den har næret mange af verdens største kunstnere, forfattere, filosoffer og musikere. Enhver periode har efterladt en arv af strålende monumenter og smukke bygninger.

Paris har et dejligt klima, en unik stemning, miljø og folkeliv uden lige. Store brede boulevarder og små charmerende stræder. Elegante restauranter, små caféer og fascinerende stormagasiner.

 

Afgange

Afrejse: 
24/06/2017
Hjemkomst: 
30/06/2017
Antal dage: 
7
Pris uden tilkøb: 
4.998
Forespørg
Afrejse: 
12/08/2017
Hjemkomst: 
18/08/2017
Antal dage: 
7
Pris uden tilkøb: 
4.898
Forespørg

Highlights

 • Behagelig ud- og hjemrejse med overnatning undervejs
 • Tur til Giverny med besøg i Monets have
 • Besøg Versailles, Solkongens slot
 • Byrundtur i Paris med bus med ophold ved Eiffeltårnet og La Defense
 • Besøg i Bruxelles
 • Se Manneken Pis

 

PROGRAM:

1. dag: Efter endt opsamlingkører vi med passende pauser til vi når vort overnatningshotel i Tyskland. Vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad på hotellet.

2. dag: Efter morgenmaden kører vi det sidste stykke til Paris. Allerede denne dag kan vi danne os et indtryk af byen. Aftensmad på hotellet.

Udflugter: Oplevelserne i Paris foregår hhv. til fods, i bus og med metro. 

Byrundtur: Vi ser blandt andet Concordepladsen, Triumfbuen, Notre Dame og Montmartre. Vi kører også en tur gennem den spændende og moderne forstad og erhvervsdistrikt "La Defense". Her ser vi bl.a. den moderne udgave af Triumfbuen, som er tegnet af den dansk fødte arkitekt Johan Otto von Spreckelsen.

Versailles: Om formiddagen kører vi til Solkongen Ludvig d.14´s slot Versailles, som ligger ca. 20 km udenfor Paris. I 1600-tallet havde kongen og hoffet residens i dette pragtfulde slot. Særligt imponerende er den 75 meter lange spejlsal, som er helt utrolig udsmykket med enorme spejle og overdådige lysekroner. Det var i denne sal, at Versailles traktaten blev underskrevet d.28. juni 1919. Fra slottet er der en fantastisk udsigt over den smukke have og park, hvor der vil være mulighed for en spadseretur inden hjemturen (entre til slottet og haven ca.18,- euro)

Giverny & Monets have: En dejlig udflugt til Giverny, ca. 90 km nordøst for Paris, hvor vi besøger den kendte maler Claude Monets hus og have. Der bliver mulighed for at se den smukke have, hvorfra Monet hentede inspiration til mange af sine malerier, bl.a. de kendte åkandemalerier (entre ca. 10,- euro). 

Paris har mange forskellige restauranter, rejselederen er gerne behjælpelig med at finde spisesteder.

6.dag: Bruxelles. Efter nogle skønne dage i Paris er det nu blevet tid til at køre nordpå. Efter morgenmaden kører vi op gennem det nordlige Frankrig til Bruxelles. Her vil der være tid til en lille byrundtur, hvor vil lægge vejen forbi nogle af de største seværdigheder, som blandt andet den berømte statue Manneken Pis, Grand Plads, Paladset og den gigantiske kirke Sacred Heart. Efter et ophold i Bruxelles fortsætter vi turen nordpå til vores overnatningshotel i Tyskland. Ved ankomst til hotellet spiser vi aftensmad.

7.dag: Hjemrejse Efter morgenmad kører vi det sidste stykke til Danmark. Forventet hjemkomst hen på aftenen.

 

Hotel IBIS Pans Berthier***

3-stjernet hotel i det nordlige Paris, hvor der er gode forbindelser til byens seværdigheder. Hotellet byder på mange faciliteter som bl.a. indendørs swimmingpool, sauna, spabad, motionscenter samt bar og lounge område. Værelserne er alle med eget bad og toilet, TV og telefon.

Hotel IBIS Pans Berthier***
10 Rue Bernard buffet
75017 Paris
Tlf.: +33 140 25 2020
www.ibis.com/gb/hotel-2189-ibis-paris-berthier-porte-de-clichy

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning i Tyskland.
 • 4 x overnatning i Paris
 • 6 x morgenmad
 • 3 x aftensmad
 • Besøg i Bruxelles på hjemturen
 • Alle udflugter (dog ekskl. entreer)
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for eneværelse:
Juni: 1.900,- 
August: 1.500,-

Anmeldelser af Paris

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

7.598
Frankrig

Normandiet & Jersey

Busrejse
5.298
Frankrig

Paris & Disneyland

Busrejse
8.398
Frankrig

Provence & Den Franske Riviera

Busrejse

Rejsekatalog 2017

Rejsenyheder 2017