Frankrig - Paris

En skøn rejse til byernes by - Paris. Denne charmerende storby har afgjort kongers og kejsers skæbner, og den har næret mange af verdens største kunstnere, filosoffer og musikere. Enhver periode har efterladt en arv af strålende monumenter og smukke bygninger. Paris har et dejligt klima, en unik stemning, miljø og folkeliv uden lige. Store brede boulevarder og små charmerende stræder. Elegante restauranter, små cafeer og fascinerende stormagasiner.

 

Afgange

Afrejse: 
06/05/2019
Hjemkomst: 
12/05/2019
Antal dage: 
7
Pris uden tilkøb: 
4.998
Bestil
Afrejse: 
15/07/2019
Hjemkomst: 
21/07/2019
Antal dage: 
7
Pris uden tilkøb: 
4.998
Forespørg
Afrejse: 
16/09/2019
Hjemkomst: 
22/09/2019
Antal dage: 
7
Pris uden tilkøb: 
5.398
Bestil

Highlights

 • Byrundtur i Paris
 • Eiffeltårnet
 • Udflugt til Giverny og Monets have
 • Udflugt til Versailles
 • Stop i Bruxelles på hjemturen

 

PROGRAM:

1. dag: Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til vi når overnatningshotellet i Tyskland. Vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad på hotellet.

2. dag: Efter morgenmaden kører vi det sidste stykke til Paris. Allerede denne dag kan vi danne os et indtryk af byen. Aftensmad på hotellet

Byrundtur: Vi ser bl.a. Eiffeltårnet, Concordepladsen, Triumfbuen, Notre Dame, Montmartre og Sacre Coeur. Vi kører også en tur ud til den spændende og moderne forstad og erhvervsdistrikt "La Defense". Her skal vi se den moderne udgave af Triumfbuen, som er tegnet af den danskfødte arkitekt, Johan Otto Von Spreckelsen. Der vil naturligvis også være mulighed for at udforske Paris på egen hånd, for de som ønsker dette.

Tilkøb - Eiffeltårnet: Paris' vartegn, Eiffeltårnet. Tårnet er med sine 324 meter byens højeste bygning, og fra toppen har man en enestående udsigt over hele Paris. Ved bestilling senest 3 måneder før afrejse kan der hos Hanstholm Rejser tilkøbes entré til Eiffeltårnet. På denne måde undgår man at skulle stå i kø flere timer på stedet. Vi tager metroen til Eiffeltårnet (metrobilletter er ikke inkluderet).

Latinerkvarteret: Den sidste aften i Paris er aftensmaden for eget arrangement. Der vil være mulighed for at følge med rejselederen ind til Latinerkvarteret. Et hyggeligt og stemningsfyldt kvarter, som byder på et stort udvalg af spændende restauranter og cafeer. Vi tager metroen, som ligger tæt på hotellet, og som kører direkte ind til Latinerkvarteret. For de, som hellere vil nyde aftenen på hotellet, vil der være mulighed for at tilkøbe aftensmad denne sidste aften (skal forudbestilles hjemmefra).

Versailles: Om formiddagen kører vi til Solkongen Ludvig d. 14's slot Versailles, som ligger ca. 20 km udenfor Paris. I 1600-tallet havde kongen og hoffet residens i dette pragtfulde slot. Særligt imponerende er den 75 meter lange spejlsal, som er helt utrolig udsmykket med enorme spejle og overdådige lysekroner. Det var i denne sal, at Versailles traktaten blev underskrevet d. 28. juni 1919. Fra slottet er der en fantastisk udsigt over den smukke have og park, hvor der vil være mulighed for en spadseretur inden hjemturen. (entre til slottet og haven ca. 20 euro)

Giverny & Monets have: Der vil også være mulighed for, at tage med på en udflugt til Giverny, ca. 90 km nordøst for Paris, hvor vi besøger den kendte maler Claude Monets hus og have. Her er der mulighed for at opleve den smukke have, hvorfra Monet hentede inspiration til mange af sine malerier, bl.a. de kendte åkandemalerier (entre ca. 11 euro).

6.dag: Efter nogle skønne dage i Paris er det nu blevet tid til at køre nordpå. Efter morgenmaden kører vi op gennem det nordlige Frankrig til Bruxelles. Her vil der være tid til en lille byrundtur, hvor vi lægger vejen forbi nogle af de største seværdigheder, som bl.a den berømte statue Manneken Pis, Grand Plads, Paladset og den gigantiske kirke Sacred Heart. Efter et ophold i Bruxelles fortsætter vi turen nordpå til overnatningshotellet i Tyskland. Ved ankomst til hotellet spiser vi aftensmad.

7.dag: Efter morgenmaden kører vi det sidste stykke til Danmark. Forventet hjemkomst hen på aftenen.

IBIS Paris 17 Clichy-Bastignolles 

3-stjernet hotel beliggende i Bastignolles-kvarteret i Paris. Nærmeste metrostation Brochant ligger blot 300 meter fra hotellet. Hotellet har 3 restauranter, indendørs swimmingpool, sauna, fitnesscenter og døgnåben snackbar. Værelserne er alle med eget bad og toilet, TV og med gratis WiFi.

 

Ibis Paris 17 Clichy-Bastignolles ***
10 Rue Bernard buffet
75017 Paris

Tlf: +33 1 40 25 2020

 

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning i Tyskland
 • 4 x nætter i Paris
 • 6 x morgenmad
 • 5 x aftensmad
 • Byrundtur i Paris
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder på hele turen.
 • 4-stjernet bus

 

Tilkøb:
1 x aftensmad på hotellet: 150,-

Entre til Eiffeltårnet: 225,- for voksne (min 3 mdr før afrejse)

Entre til Eiffeltårnet: 150,- for børn u. 12 år (min 3 mdr før afrejse)

Tillæg eneværelse: 
Maj & juli: 1.475,-
September: 1.800,-

 

Anmeldelser af Paris

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

8.198
Frankrig

Normandiet & Jersey

Busrejse
5.798
Frankrig

Paris & Disneyland

Busrejse
7.698
Frankrig

Sancerre

Busrejse