Paul Potts' Julekoncert i Svendborg

Nu har du mulighed for at opleve Paul Potts' medrivende julekoncert, når han med sin fantastiske stemme underholder med både danske og engelske julesange til julekoncert i det hyggelige teater i Svendborg. Svendborg Teater ligger i centrum og ca. 200 m fra Hotel Svendborg, hvor vi skal bo og spise.

 

Highlights:

  • Koncert med Paul Potts & Lene Siel
  • Oplev hyggelige & julepyntede Svendborg
  • Besøg i julebyen Odense
  • Ophold på Hotel Svendborg

 

PROGRAM:

1. dag: Efter endt opsamling går turen ned gennem Jylland til Fyn. Efter opsamling får vi tid til en kop kaffe og et rundstykke. Derefter fortsætter vi til Hotel Svendborg, hvor vi bliver indkvarteret. Vi har nu tid på egen hånd til at gå tur i den hyggelige gågade og se på de julepyntede butikker. Hotellet ligger lige i centrum, så det er nemt at færdes på egen hånd. Der er også mulighed for at gå en tur ned på havnen. Aftensmaden, som er julebuffet med traditionelle retter serveres på hotellet. Efter middagen går vi hen til teateret, som ligger ca. 200 meter fra Hotel Svendborg. Her skal vi nyde den fantastiske koncert. Forestillingen begynder kl.20.00 og slutter ca. 21.30.

2. dag: Efter morgenmaden vil der være tid på egen hånd til at gå lidt rundt i byen, shoppe og nyde julepynten før vi pakker bussen og kører til Odense, hvor vi holder frokostpause og får tid til at gøre lidt julehandel eller bare går rundt at se på alle butikkerne og nyde stemningen. Først på eftermiddagen vender vi næsen mod vore hjem steder.

 

Paul Potts slog benene væk under publikum, da han i 2007 vandt den store talentkonkurrence i England. Han udgav ret hurtigt derefter sit debutalbum og solgte 3,5 millioner eksemplarer. I dag har Paul Pott stjernestatus. Han vender tilbage til Danmark i år og med sig har han den fantastiske solist Lene Siel. Lene Siel er født i Sæby i 1968 og er en dygtig sanger, som har solgt over 1 million album i Danmark. Lene Siel startede allerede som barn at optræde. Der er garanti for skønne og forrygende julekoncertoplevelser. Vi ser frem til en underholdende aften, hvor vi kan lytte til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister.

 

 

Hotel Svendborg ****

Et 4-stjernet historisk hotel, som ligger i hjertet af den gamle købstad, der har mange specialbutikker, museer og udstillinger og en dejlig havnefront med lystbådehavn og gamle træskibe. Alle værelser har eget toilet og bad, telefon og tv.

Hotel Svendborg ****
Centrumpladsen 1
5700 Svendborg
Tlf. 62 21 17 00

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

  • 1 x overnatning i Svendborg
  • 1 x morgenbuffet
  • 1 x aftensmad
  • Billet til Julekoncert med Paul Potts og Lene Siel
  • Besøg i Odense
  • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 250,-

Anmeldelser af Paul Potts Julekoncert

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

598
Danmark

København - Juletur

Busrejse
4.498
Norge

Vrådal - Juletur

Busrejse
3.998
Holland

André Rieu - Julekoncert

Busrejse