København - Musical - "The Phantom of The Opera"

Det er en fantastisk oplevelse at besøge Det Ny Teater og ikke mindst denne forestilling. Teateret er tegnet af arkitekterne Ludvig Andersen og L.P. Gudme og slog første gang dørene op for publikum i 1908. The Phantom of The Opera er dansk histories største publikums succes og mest bekostelige og ekstravagante musical - forestillingen vender nu tilbage, på utallige opfordringer, til Det Ny Teater.

 

Afgange

Afrejse: 
09/03/2019
Hjemkomst: 
10/03/2019
Antal dage: 
2
Pris uden tilkøb: 
1.998
Bestil

Highlights

 • 3 - stjernet hotel på Vesterbro
 • Oplev Det Ny Teater
 • Se forestillingen "The Phantom of The Opera"
 • Byrundtur med bus

 

PROGRAM:

Udrejse: Efter endt opsamling går turen ned gennem Jylland til Fyn og over Storebæltsbroen. Vi regner med at være i København først på eftermiddagen. Efter ankomsten er eftermiddagen til egen disposition. Man kan gå en tur i byen eller måske tage på en havnerundfart. Vi bor lige i centrum, så der er god mulighed for at færdes på egen hånd og evt. købe aftensmad på en af de utallige restauranter, der findes i nærheden. Om aftenen går vi til Det Ny Teater, hvor vi skal se The Phantom of The Opera. Forestillingen begynder kl. 20.00.  

Hjemrejse: Efter morgenmaden vil der være tid på egen hånd til at gå rundt og nyde byen, shoppe eller måske sidde på en af de hyggelige cafeer i Nyhavn. Efter frokost tager vi på en rundtur i København med bussen, for de som har lyst til det. Vi ser bl.a. Den lille Havfrue, Amalienborg og Amaliehaven. Der vil være mulighed for at stige på bussen efter rundturen, hvis man ønsker mere tid på egen hånd. Om eftermiddagen går turen hjemover - tilbage over Storebæltsbroen og via Fyn for at være hjemme hen på aftenen.

"The Phantom of The Opera": Lad dig forføre af den tidløse historie, den uforglemmelige musik og besættelsen, der aldrig vil dø. En romantisk og dramatisk historie, der udspiller sig i Pariseroperaen i slutningen af 1800-tallet. Forestillingen handler om en vansiret komponist, der skjuler sit ansigt bag en maske og huserer i operaens kælderkompleks. Komponisten forelsker sig håbløst i den unge sopran Christine, og han skyer intet middel for at fremme hendes talent og karriere. Skruppelløst terroriserer han operaens personale i bestræbelserne på at vinde hendes kærlighed gennem sin musik.

Dette er en ekstravagant opsætning, der byder på nogle af de mest overdådige dekorationer, kostumer og specialeffekter, der er set på en scene. Vi kan varmt anbefale, at man ser eller genser denne ultimative musical og oplever magien på Det Ny Teater.

 

 

Hotel Mayfair ***

Centralt hotel beliggende på det populære Vesterbro og i hjertet af København, tæt på Tivoli, Strøget og Rådhuspladsen, ideel udgangspunkt for et besøg i København og Det Ny Teater. Her er elevator til alle etager og gratis WiFi på hele hotellet. Dejlig morgenmads restaurant med en lækker morgenbuffet med udvalgte økologiske produkter samt en hyggelig bar. Alle værelser er udstyret med eget bad og toilet samt TV og hårtørre.

Hotel Mayfair ***
Helgolandsgade 3
1653 København
Tlf: 70121700

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Fyn (E20) - Sjælland (E20)

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Prisen inkluderer:

 • 1 x overnatning i København
 • 1 x Morgenbuffet
 • Rundtur i København
 • Billet til Phantom of The Opera i Det Ny Teater - A billetter
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk Rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for eneværelse: 350,-

Anmeldelser af "The Phantom of The Opera"

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

1.998
Danmark

København - Cirkusrevy

Busrejse
1.398
Danmark

Andre Rieu - Herning

Busrejse
998
Danmark

Sommersang i Mariehaven

Busrejse