Tjekkiet - Vinterferie i Prag 

Tilbring nogle skønne dage i vinterferien i pragtfulde Prag. Byen er Tjekkiets hovedstad og en enestående by fyldt med kultur og stemning. Prag er en af Europas ældste byer - og smukt placeret ved floden Moldau. Vi oplever byen både til fods og med bus.

På denne rejse bor vi i Prags nyere bydel tæt på Wenzelpladsen og Nationalmuseet. En spændende bydel, som betegnes som Prags hovedstrøg.

 

Afgange

Afrejse: 
10/02/2019
Hjemkomst: 
13/02/2019
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
1.998
Bestil

Highlights

 • Hotel beliggende midt i det nye Prag
 • Byrundtur i Prag
 • Sejltur på Moldau floden gennem Prag
 • Se kongeborgen Hradcany og kongeslottet
 • Gåtur gennem Den Gyldne Gade

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi til hotellet i Prag, hvor vi bliver indkvarteret og får et let aftensmåltid på nærliggende restaurant.

2. dag: Byrundtur - Karlsbroen - Det Astronomiske Ur. Efter morgenmaden på hotellet kører bussen os til den gamle bydel, hvor vi starter dagen med en spændende byrundtur til fods. Vi spadserer gennem den fascinerende gamle bydel til Karlsbroen, som er en af Prags topseværdigheder - ofte fyldt med kunstner, musikere og souvenirsælgere, som står på begge sider af broen. Turen byder også på et besøg på Rådhuspladsen med det berømte Astronomiske ur og Teynkirken, hvor Tycho Brahe er begravet. Efter en introduktion til byen er der tid på egen hånd til at nyde og opleve byen. Der vil være mulighed for at komme med bussen tilbage til hotellet.

Tilkøb: Denne aften er det muligt at nyde aftensmaden på floden Moldau. Vi tilbyder en 2 timers sejllads kl. 18-20 inkl. aftensmad ombord. Skal bestilles ved tilmelding til rejsen. Pris 140 kr pr. person

3. dag: Hradcany Borgen - Sankt Veit Katedralen - Kongeslottet - Den Gyldne Gade. Dagen byder på en tur til den imponerende Kongeborg Hradcany i Prag. Fra Kongeborgen, som ligger højt hævet over floden, har man en imponerende udsigt over Prag. I området ser vi også Sankt Veit katedralen, kongepaladset og Sankt Georg Kloster (entre). Når vi har oplevet stemningen i dette hyggelige område af Prag, spadserer vi ned til byen gennem bl.a. "Den Gyldne Gade" (entre), hvor der før i tiden boede guldsmede og alkymister (samlet entre ca 12,- euro). Om eftermiddagen vil der være mulighed for en tur med sporvogn til Det Gule Marked, hvor der er basis for en god handel. 

4. dag: Hjemrejse. I dag går turen hjemover til Danmark. Vi kører med passende pauser og efter en pause ved grænsen, kører vi op gennem Jylland og regner med at være ved vore hjembyer sidst på aftenen.

 

 

Hotel Ambiance****

4-stjernet hotel beliggende midt i hjertet af det nye Prag, kun 10 minutters gang fra Wenzelpladsen. Mange butikker, cafeer og restauranter ligger lige udenfor hotellet. Alle værelser har eget bad og toilet, føntørrer, skrivebord og aircondition.

Hotel Ambiance****
Tyrsova 8
Prag 2
Tlf.: +420 246022998

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning på hotel i centrum
 • 3 x morgenbuffet
 • 1 x aftensmad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 380,-

Tilkøb 2 timers sejllads kl. 18-20 inkl. aftensmad: 140 kr pr. person

 

Anmeldelser af Prag - Vinterferie

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.098
Tjekkiet

Prag

Busrejse
2.798
Tyskland

Berlin

Busrejse
4.598
England

London

Busrejse