Aalborg - "Pretty Woman" - Musical

Pretty Woman, walking down the street… Vi kender den allesammen. Den romantiske komedie med Julia Roberts og Richard Gere i hovedrollerne, som det forelskede - men umage par - hvis kærlighed sprænger alle rammer. Til november kan den verdensberømte filmklassiker opleves i en dansk musicalversion for første gang nogensinde.

Publikum kan se frem genhør med Roy Orbisons kendte titelnummer "Pretty Woman" og flere helt nye musiknumre skabt af rockikonet Bryan Adams. Det er erfarne musicalstjerner, som går på scenen. Den kendte mangemilliardær Edward Lester spilles af Tomas Ambt Kofoed og den smukke Vivian spilles af stortalentet Nina Maria Schjødt.  Desuden medvirker et stort ensemble af skuespillere, musicalperformere, sangere og dansere.

Afgange

Afrejse: 
10/11/2022
Hjemkomst: 
10/11/2022
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
1.098
Bestil

PROGRAM:

Efter endt opsamling går turen mod Aalborg. Her starter vi aftenen med at gå ombord i en overdådig buffet på Restaurant Flammen.

Efter middagen kører vi ud til Aalborg hallen, hvor der venter os en fantastisk aften med en af de allerstørste Hollywood filmklassikere "Pretty Woman"

 

- ingen - 

Opsamling

Thisted - Nykøbing - Skive

Prisen inkluderer:

  • Buffet på Restaurant Flammen (ekskl. drikkevarer)
  • 1 x billet til Pretty Woman (kat. B-billet)
  • 4-stjernet bus

 

Anmeldelser af Pretty Woman - Musical

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.998
Holland

André Rieu - Open Air

Busrejse
2.298
Danmark

West Side Story - Operahuset

Busrejse
1.998
Danmark

København - Cirkusrevy

Busrejse