Tyskland - Rüdesheim

Rüdesheim ligger lige midt i et af Tysklands største vinområder og ligger smukt placeret mellem Rhinen og de stejler bjergskråninger. Her dyrkes nogle af Tysklands dyreste vine, og stedet er berømt for sin produktion af rhinsk vine - specielt den helt lokale Rüdesheimervin. Selve byen har en yderst charmerende bykerne, som oser af stemning og hygge. Turen til ”Det Romantiske Tyskland” er både for de unge, og de der er blevet lidt ældre. Hotel Rheinstein er meget centralt beliggende - tæt ved floden og Drosselgasse og med handelsmuligheder lige udenfor døren. Her er masser af muligheder for at nyde livet i byen og de populære restauranter med musik det meste af dagen og aftenen.

 

Afgange

Afrejse: 
24/11/2021
Hjemkomst: 
28/11/2021
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
3.798
Bestil

Highlights

 • Hotel ud til Rhinen og tæt på julemarked og centrum
 • Fantastisk julemarked i Rüdesheim
 • Byrundtur i den julepyntede by
 • Tur til Germania monumentet
 • Oplev det fantastiske julemarked i Mainz
 • Musikunderholdning på hotellet

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser sydover til Rüdesheim, hvor vi forventer at være fremme til sen aftensmad.

Byrundtur: Vi vil denne dag tage på en gåtur rundt i byen og se den sjove og smukke by. Det bliver en formiddagstur således at de, der har lyst, kan gå på egen hånd om eftermiddagen og nyde det store, flotte julemarked i Rüdesheim.

Germania: Vi kører en halvdagstur op til Germaniamonumentet, hvor vi bl.a. kan nyde den smukke udsigt ned over vinmarkerne og Rhinen. Der bliver mulighed for at tage svævebanen tilbage til Rüdesheim. Pris for svævebanen ca. 6,- euro

Vintur: Vi arrangerer ligeledes en tur til en vinbonde, hvor vi får lov at smage de dejlige vine fra Rhinområdet og køre en tur op i vinmarkerne. Pris ca. 16,- euro

Julemarked: Vi bruger dagen i Rüdesheim, hvor man kan besøge Nationernes Julemarked. Her oplever man skikke og traditioner i en stemningsfuld atmosfære. Her er 120 boder fra omkring 12 lande, og midt i det hele står Europas største julekrybbe omgivet af sit eget landskab.

Mainz: Vi besøger den tyske by Mainz med næsten 200.000 indb. Byen ligger på Rhinens venstre bred lige overfor, hvor floden Mainz løber sammen med Rhinen. Her skal vi opleve det skønne Mainzer julemarked på markedspladsen under lysteltet foran den imponerende kulisse af den 1000 år gamle Martins Domkirke og de maleriske renæssancefacader på de historiske markedshuse. Her er også krybbefigurer i fuld størrelse, kort sagt et helt imponerende julemarked.

Der vil være musik og mulighed for en dans på hotellet om aftenen.

5. dag: Hjemrejse. Vi må nu forlade dette skønne område og køre mod Danmark. Vi vil gøre ophold ved den dansk/tyske grænse. Vi forventer at være hjemme sen aften.

 

Hotel Rheinstein***

Hyggeligt familiedrevet 3-stjernet hotel med masser af atmosfære og beliggende i centrum af Rüdesheim lige ud til Rhinen. Hotellet ligger meget centralt, hvorfor der kan forekomme støj fra byen og jernbanen. Hotellet og værelserne er nyrenoverede i 2013. Hotellet har elevator. Værelserne har eget bad, toilet og TV.

 

Hotel Rheinstein***
Rheinstrasse 20
65385 Rüdesheim
Tlf.: +49 6722 2004

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

 • 4 x overnatning
 • 4 x morgenbuffet
 • 4 x aftensmad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for eneværelse: 600,-

Anmeldelser af Rüdesheim - Juletur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

2.298
Tyskland

Hannover - Juletur

Busrejse
4.498
Norge

Vrådal - Juletur

Busrejse
2.298
Tyskland

Bremen - Juletur

Busrejse