Ærø & Langeland

Sydfyn, Svendborg og Øhavet har alle dage været et populært rejsemål, kendt for sin mageløse natur og sin maritime charme. På denne rejse oplever vi ægte ø-idyl på Sydfyn med bindingsværk og flotte herregårde samt de charmerende øer Tåsinge, Ærø og Langeland. Vi skal bo på Ærø.

Afgange

Afrejse: 
30/03/2018
Hjemkomst: 
01/04/2018
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.698
Forespørg
Afrejse: 
11/06/2018
Hjemkomst: 
13/06/2018
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.398
Forespørg
Afrejse: 
16/07/2018
Hjemkomst: 
18/07/2018
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.398
Bestil
Afrejse: 
21/08/2018
Hjemkomst: 
23/08/2018
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.398
Bestil

Highlights

 • Se Valdemar Slot
 • Gå en tur i Danmarks mindste købstad Ærøskøbing
 • Ophold i Svendborg
 • Bo på Ærø i skipperbyen Marstal
 • Tur rundt på Langeland 

PROGRAM:

Tåsinge - Langeland: Når alle deltagere er samlet går turen ned gennem Jylland. Efter en kaffepause kører vi over Lillebæltsbroen til Fyn. Herfra til Valdemar Slot på Tåsinge, som ligger smukt ned til Svendborgsund og absolut er et besøg værd. Efter opholdet her går turen over Siø til Langeland med pause i Rudkøbing, øens charmerende hovedstad og H. C. Ørsteds fødeby. Turen går videre forbi Tranekær Slot, der ligger højt på sin borgbanke omgivet af vand. Derefter kører vi til Svendborg, hvorfra vi skal sejle til Ærøskøbing. Herfra kører vi til den gamle skipperby Marstal, hvor vi bliver indkvarteret på det dejlige hotel Ærø og får aftensmad.

Ærø: Vi kører en rundtur på Ærø, hvor der blandt andet vil blive et ophold i Ærøskøbing. Der bliver mulighed for at se sig om i den smukke gamle by. Mange af husene er fra 1600 -1700 tallet og total fredet. Vi nyder idyllen med stokroserne, de toppede brosten, kirken og torvet. Turen går videre over øen til Søby, som er en gammel værfts- og fiskerby. Endeligt vil der bliver lidt tid på egen hånd i Marstal, som vi bor i. Marstal er en gammel skipperby med mange minder fra søfartens storhedstid.

Svendborg: Efter morgenmaden forlader vi hotellet og sejler tilbage mod fastlandet med færgen fra Ærøskøbing til Svendborg - en utrolig smuk sejltur gennem det Sydfynske øhav. Vi holder en pause i Svendborg og forsætter langs sydkysten på Fyn, inden vi passere Lillebæltsbroen og vender tilbage til vores hjembyer.

Påsken: Påskelørdag på Ærø er noget helt særligt. Folk, ikke kun lokal øboer, men også uden-ø´s venner, bekendte og turister strømmer til øen i påskedagene. Påskelørdag er færgerne fyldte med festglade ærøboer, der skal hjem til øen for at koge æg. Alle er på stranden, uanset vejr og vind, laver bål, koger æg i havvand, rister pølser på bål og skyller ned med en øl, gerne en god lokal påskebryg fra Rise Bryggeri. Påskelørdag får vi en velkomstdrink og nyder en dejlig påskefrokost på hotellet. Derefter tager vi ud til stranden hvor vi oplever æggekogningen. Vi når også en lille rundtur på Ærø, så vi får set øen. Om aftenen hygger vi os med en god 3-retters middag hvortil drikkevarer er inkluderet, herefter er der musik med mulighed for en svingom.

Ærø Hotel***

Hotellet er beliggende tæt på vandet, omgivet af mark og skov, kun 5 minutters gang fra centrum af den gamle historiske skipperby Marstal. Restauranten har en flot panorama udsigt. Alle værelser har bad/wc, telefon og TV.

Ærø Hotel***
Egehovedvej 4
5960 Marstal
Tlf.: 6253 2406

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatninger på Ærø
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftensmad
 • Færge Sydfyn – Ærø t/r
 • Udflugt til Langeland og Tåsinge
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Påske på Ærø inkluderer yderligere:

 • Påskefrokost lørdag
 • Drikkevarer til middagen lørdag aften
 • Musik og dans lørdag aften

 

Tillæg for eneværelse: 350,-

Anmeldelser af Ærø & Langeland

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

4.198
Danmark

Bornholm

Busrejse
1.898
Tyskland

Sild

Busrejse
1.798
Danmark

Fanø - Mandø - Rømø

Busrejse