Ree Park - Ebeltoft

Tag med på en spændende tur i dyrenes verden i Ree Park ved Ebeltoft på Djursland. Her kan man få et uforglemmeligt besøg i parken, som byder på mange spændende og vilde oplevelser samt alverdens dyr fra 5 verdensdele. I Ree Park kan du også, som det eneste sted i Danmark, opleve geparder. Ree Park er en safaripark med et værdimæssigt fokus på arter med særligt brug for en hjælpende hånd. Flere af dyrene i parken er udryddelsestruede, og Ree Park arbejder intensivt med avl af disse dyr. En utrolig flot park, hvor man tydeligt kan se, at man går meget op i at give dyrene et så naturligt miljø som muligt, selvom de er i fangenskab.

 

Afgange

Afrejse: 
08/07/2020
Hjemkomst: 
08/07/2020
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
598
Bestil
Afrejse: 
04/08/2020
Hjemkomst: 
04/08/2020
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
598
Bestil

PROGRAM:

Efter endt opsamling ankommer vi til Ree Park om formiddagen. Her starter vi med at tage en tur med Amerika Expressen, damptoget "Black Beauty". Turen tager os på en rejse tilbage i tiden, hvor vi følger skinnerne over prærien. Undervejs fortæller guiden os om de nordamerikanske dyr, som vi kommer helt tæt på under denne tur. Herunder bl.a. ulve, bjørne og bisoner. Togturen varer ca. 20 min. Til middag spiser vi frokost på en af de hyggelige restauranter (inkluderet). Herefter vil der være tid til på egen hånd at udforske parken. Her er der bl.a. mulighed for at opleve fodringer, kamelridning, kanotur og meget meget mere.  Kl. 16.30 mødes vi ved bussen og påbegynder hjemturen.

 

- ingen -

Opsamling:

Bussen samler op i Thisted, Vildsund, Nykøbing, Skive og Viborg

 

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

  • Entré til Ree Park
  • Tur med damptoget Black Beauty
  • Frokost inkl. 1 x sodavand

 

Børn u/12 år: 498,-

Anmeldelser af Ree Park

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

998
Danmark

Sommersang i Mariehaven

Busrejse
1.098
Danmark

Mamma Mia

Busrejse