Rhinen & Mosel - Flodkrydstogt - Juletur

Oplev 2 floder på samme rejse i adventstiden. Vi tager med på en fantastisk og romantisk julesejltur på Rhinen og Mosel mellem Køln og Mainz. Skibet følger en bemærkelsesværdig rute mellem stejle klipper, små øer, befæstede borge, vinmarker og gamle bindingsværkshuse fra middelalderen. Et område som vidner om en spændende og begivenhedsrig fortid og som til stadighed tiltrækker flere tusinde besøgende hvert år. Vi nyder roen på det roligt glidende skib og oplever de smukke byer Køln, Cochem, Koblenz og Mainz i deres julepragt.

Afgange

Afrejse: 
05/12/2018
Hjemkomst: 
09/12/2018
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
4.398
Bestil

Highlights

 • Komfortabelt skib med god forplejning og højt serviceniveau
 • 2 floder på samme tur
 • Se Køln og Domkirken
 • Ophold i Cochem ved Mosel
 • Besøg i Mainz med katedralen
 • Festlig gallamiddag
 • Oplev den gamle bydel i Koblenz og Det tyske Hjørne hvor floderne Mosel og Rhinen løber sammen
 • Tid til at slappe af, hygge og nyde komforten på skibet
 • Oplev julemarked og julestemning 

 

Program:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi gennem Tyskland med passende pauser, til vi når overnatningshotellet i Midttyskland. Der er aftensmad på hotellet.

2. dag: Køln. Vi fortsætter til Køln. Byen er Tysklands 4. største by med godt 1 mill. indbyggere. Vi går en tur i området omkring Domkirken, der har det karakteristiske dobbelttårn, farvet næsten sort af århundredes vind, vejr og forurening. Køln Domkirke er absolut et besøg værd og har været på UNESCOs verdensliste for kulturarv siden 1996. Vi får også mulighed for at besøge det store flotte julemarked ved Domkirken og ved Rhinens bred. Midt på eftermiddagen går vi ombord på skibet for at blive indkvarteret. Senere får vi velkomstdrink og præsentation af skibets besætning. Herefter er der middag i restauranten. I løbet af aftenen starter vi sejladsen på Rhinen mod Cochem.

3. dag: Cochem - Koblenz. Dagen byder på en lille byrundtur i Cochem, hvor vi kan se Reichsburg, de historiske bymure, rådhuset i barok stil, torvet med Martinsbrunnen og de flotte gamle bindingsværkshuse. Vi skal selvfølgelig også have tid at nyde julemarkedet i Cochem, før vi med vores egen bus kører til Alken, hvor vi igen stiger ombord på skibet for at nyde en frokost. Hen på eftermiddagen ankommer vi til Koblenz. Her løber Moselfloden ind i Rhinen. Vi går en lille byrundtur i den gamle bydel i en af Tysklands ældste byer. Der bliver selvfølgelig også tid på egen hånd til at nyde den julepyntede by med julemarked. Vi mødes på skibet igen til en hyggelig gallamiddag.

4. dag: Koblenz – Mainz. Efter morgenmaden ombord og en nats sejlads er vi nået til Mainz. Her siger vi farvel til skibet og pakker bagagen i bussen. Herefter kigger vi os omkring i den hyggelige by Mainz. Her finder vi mange hyggelige gader og pladser, den imponerende katedral bygget i romertiden og det flotte julemarked. Vi har også tid at købe en frokost på en af de mange restauranter, før vi kører nordpå til overnatningshotellet. Vi får aftensmad ved ankomsten.

5. dag: Hjemrejse. Vi nyder morgenbuffet på hotellet, før vi kører det sidste stykke hjemad. Vi holder en pause ved grænsen før vi slutter af op gennem Jylland.

 

MS Amadeus Rhapsody

Det tyske flodkrydstogtsskibet MS Amadeus Rhapsody er et komfortabelt 4-stjernet 4-dækkerskib. Skibet har 70 kahytter fordelt på tre dæk. Skibet har soldæk, reception, panorama bar, bibliotek og restaurant.. Alle kahytter er med eget bad & toilet, TV, sikkerhedsboks, telefon, hårtørrer og 220 volt.

Kahytterne ligger på hoveddæk og har alle vindue over vandlinjen.          

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning i Tyskland
 • 1 x velkomstdrink
 • 2 x overnatning på båden
 • 4 x morgenmad
 • 4 x aftensmad
 • 1 x frokost
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder på hele rejsen
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse/kahyt: 1.400,-
Tillæg enekahyt på mellemdæk: 2.100,-
Tillæg enekahyt på øvre dæk: 2.500,-

Tillæg kahyt på mellemdæk: 400,- pr. person
Tillæg kahyt på øvre dæk: 600,- pr. person

Anmeldelser af Rhinen & Mosel - Flodkrydstogt

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

1.398
Tyskland

Lübeck - Juletur

Busrejse
2.198
Tyskland

Wismar - Juletur

Busrejse
1.998
Tyskland

Hamburg - Juletur

Busrejse