Norge - Rundrejse & Briksdalsgletsjeren

Sommerrejse til Norge, hvor vi skal opleve den underskønne natur med fjorde og fjelde samt et stykke af den største gletsjer på det europæiske fastland - Jostedalsgletsjeren. Vi kommer helt tæt på den imponerende Briksdalsgletsjer, som er en udløber af Jostedalsgletsjeren, og som hvert år besøges af hundredetusinde gæster fra hele verden. Vi besøger også Norges spændende hovedstad Oslo og Lillehammer samt nyder en smuk sejltur ved Beitostølen og meget meget mere.

Afgange

Afrejse: 
14/06/2020
Hjemkomst: 
21/06/2020
Antal dage: 
8
Pris uden tilkøb: 
8.498
Forespørg
Afrejse: 
12/07/2020
Hjemkomst: 
19/07/2020
Antal dage: 
8
Pris uden tilkøb: 
8.498
Bestil

Highlights

 • Besøg ved Briksdalsgletsjeren
 • Kom tæt på den unikke norske natur
 • Oplev Oslo
 • Besøg i Lillehammer
 • Det smukke område ved Beitostølen
 • Sejltur på søen Bygdin
 • Kistefoss-Museet og ”The Twist”

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi til Hirtshals, hvorfra vi skal sejle med Fjord Line kl. 09.00 til Langesund. Ombord nyder vi den flotte morgenbuffet (inkluderet). Efter ankomst til Norge kører vi straks videre til hotellet i Fornebu, hvor vi bliver indkvarteret og får aftensmad. Hotellet ligger i flotte og rolige omgivelser tæt på vandet.

2. dag: Oslo – Hamar. Efter morgenmaden kører vi til Oslo, hvor vi tage en tur rundt i byen med bus og til fods. Vi ser bl.a. Frognerparken med de mange smukke skulpturer af Gustav Vigeland, kongeslottet, operahuset og hovedgaden Karl Johans Gate. Efter frokost og lidt tid på egen hånd i den skønne by kører vi videre til hotellet i Hamar. Aftensmad på hotellet.

3. dag: Lillehammer. I dag skal vi besøge hyggelige Lillehammer og de historiske idrætsanlæg fra Vinter-OL i 1994. Vi bruger lidt tid i centrum af Lillehammer, som er en by med ca. 30.000 indbyggere. Herefter kører vi ud til idrætsanlægget, hvor vi bl.a. skal se hopanlæggene med mulighed for en tur med svævebanen op til toppen, hvorfra der er en fantastisk udsigt overmod Lillehammer og Gudbrandsdalen. Vi kører videre nordpå mod næste hotel, hvor aftensmaden venter os.

4. dag: Briksdalsgletsjeren. Efter morgenmaden kører vi med passende pauser videre nordpå til Briksdalsgletsjeren, hvor en spændende oplevelse venter os om eftermiddagen. Vi køres ud til gletsjer-området i mindre terrængående biler (inkluderet) og kan gå yderligere 500 m til fods mod gletsjeren. På afstand kan vi se den glide fra toppen af fjeldet og ned i Briksdalen - et fascinerende syn. Af hensyn til sikkerhed kan man ikke komme helt tæt på gletsjeren. Med store indtryk i bagagen kører vi til Skei, hvor vi skal overnatte. Aftensmad på hotellet.

5. dag: Beitostølen. Efter morgenmaden kører vi stille og roligt igennem utroligt smukke omgivelser til Beitostølen. Vi tager os tid til små pauser undervejs til at nyde udsigten og den fascinerende natur. Vi kører over fjelde og igennem dale og ser hvordan naturen og vegitationen skifter. Aftensmad på hotellet.

6. dag: Beitostølen – Sejltur. I dag skal vi opleve området omkring Beitostølen. Vi sejler en dejlig tur på søen Bygdin med det hyggelige skib M/B Bitihorn (inkluderet). Lille kiosk ombord med kolde og varme drikke. Bussen henter os ved endestationen, og vi kører en tur i området. I løbet af dagen tager vi også stoleliften op i højden og nyder udsigten. En stille og rolig dag i skønne omgivelser Aftensmad på hotellet.

7. dag: Kistefoss – Drammen. Rejsen fortsættes mod Drammen. Undervejs gør vi stop ved bl.a. Kistefoss-Museet, som engang var en papirmølle, men som i dag rummer bl.a. en flot skulpturpark og den helt nye kunsthal ”The Twist”, som både er en bro over elven, en skulptur og en kunsthal (Pris NOK 150). The Twist er tegnet af den danske stjernearkitekt Bjarne Ingells og forventes at blive en af Norges største attraktioner. Herfra videre mod Drammen. Aftensmad på hotellet.

8. dag: Hjemrejse. Vi pakker bussen og kører mod Langesund, hvor vi har afgang kl. 14.30 med Fjord Line. Vi afslutter rejsen med den flotte buffet ombord (inkluderet), mens vi sejler mod Hirtshals. Ankomst kl. 19.00 i Hirtshals hvorfra vi kører mod vores opsamlingsbyer.

 

Hoteller:

Quality Hotel Expo, 1360 Fornebu

Scandic Hamar, 2318 Hamar

Wadahl Høgfjellshotel, 2646 Gålå / Fefor Højfjellshotell, 2640 Vinstra / Kvitfjell Hotel, 2634 Fåvang

Thon Hotel Jølster, 6841 Skei

Radisson Blu Mountain Resort, 2953 Beitostølen

Scandic Ambassadeur, 3044 Drammen

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Viborg - Ålborg - Hirtshals

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

OBS:

Mange nordiske hoteller modtager ikke kreditkort. Kun betalingskort

Prisen inkluderer:

 • Færge Hirtshals-Langesund t/r
 • 7 x overnatning på hotel
 • 8 x morgenmad
 • 8 x aftensmad
 • Besøg ved Briksdalsgletsjeren m/bil
 • Sejltur på søen Bygdin ved Beitostølen
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 1.700,-

 

OBS: Mange nordiske hoteller modtager ikke kreditkort. Kun betalingskort

Anmeldelser af Rundrejse & Briksdalsgletsjeren

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

8.398
Norge

Fjordnorge

Busrejse
13.989
Norge

Nordkap & Lofoten

bus
10.898
Norge

Nordlys med fly

Flyrejse